Ministrii Tudorache si Palmer au inchiriat locuinte de la RA-APPS, pentru ca locuintele pe care le detin in Bucuresti sunt date in comodat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD marţi 11 aug 2020

Ministrii Tudorache si Palmer au inchiriat locuinte de la RA-APPS, pentru ca locuintele pe care le detin in Bucuresti sunt date in comodat

de I.C. Luni, 19 septembrie 2016, 14:49
- a A+
Imagine
Ministrul de Interne Dragos Tudorache si ministrul Mediului Cristiana Palmer au inchiriat locuinte de la RA-APPS, desi detin apartamente in Bucuresti, a declarat luni purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, adaugand ca "locuintele acestora sunt date in comodat si nu aveau unde locui", scrie news.ro .


"Ei (Cristiana Palmer si Dragos Tudorache - n.red.) nu locuiau in Bucuresti. Din cate stiu, locuintele lor sunt date in comodat si nu aveau unde locui datorita acestui lucru, fiindca existau contracte intre ei si terte persoane ", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, raspunzand unei intrebari.

Iolu a adaugat ca aceasta situatie a fost clarificata deja la investire: "Raspunsul asta a fost dat, chiar la investire cred, ca a fost pusa intrebarea. Este adevarat, detin locuinte de la RA-APPS, dar isi platesc chiria la nivelul pietei si platesc toate utilitatile".


602 afisarievaziune fiscala, inchiriere mascata
tropotaru [utilizator], Luni, 19 septembrie 2016, 15:09
+2/4
Comodat, evident, ca sa nu plateasca impozit.
Uite evazionistii la cel mai inalt nivel, in guvern.

Mai era o ministreasa, tot la mediu, o chema Plumb, avea ditamai X5-ul inmatriculat in Bulgaria ca sa nu plateasca timbru de mediu.
comenteaza
Cookie Settings