Andy Garcia, in rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Andy Garcia, in rolul lui Constantin Brancusi in filmul The Sculptor

de Alina Ciobanu Luni, 19 septembrie 2016, 15:55
- a A+
Imagine
Andy Garcia va interpreta rolul lui Constantin Brancusi in filmul "The Sculptor", regizat de Mick Davis. Regizorul a postat pe pagina sa de  Facebook o fotografie in care celebrul actor Andy Garcia poarta ochelari si barba, avand un look foarte "brancusian". Garcia l-a jucat si pe Modigliani, discipolul lui Brancusi, in filmul cu acelasi nume, regizat tot de Mick Davis si filmat in Romania in urma cu mai bine de un deceniu.


"Andy will play Brancusi in The Sculptor" (Andy il va juca pe Brancusi in "Sculptorul"), a scris Mick Davis pe o retea de socializare.Andy Garcia a mai jucat rolul principal intr-un film de-ale lui Mick Davis, filmat in Romania. Este vorba despre "Modigliani (2004)", o biografie a pictorului italian Amedeo Modigliani, care a fost ucenicul lui Brancusi. Garcia il interpreteaza pe Modigliani. Filmul a primit foarte multe aprecieri in randul criticilor. Alaturi de Garcia, in Modigliani, au jucat mai multi actori romani printre care George Ivascu, Lia Bugnar, Dorina Lazar, Mihai Gruia Sandu si Theodor Danetti. In plus, regizorul scotian Mick Davis a montat in premiera mondiala, spectacolul despre viata lui Niccolo Paganini, cel mai mare violonist din istoria muzicii, la Teatrul Metropolis din Capitala.  Scorsese a spus despre acest scenariu ca este unul dintre cele mai bune din cele pe care el le-a citit la Hollywood.

Regizorul Mick Davis (foto jos) s-a nascut la 1 august 1961 la Glasgow, Scotia. A lucrat ca antrenor de fitness al echipei de fotbal Celtic. Acolo l-a cunoscut pe Rod Stewart, suporter impatimit al echipei. Prietenia cu celebrul cantaret a marcat inceputul carierei lui Mick Davis in cinematografie.

Mick Davis a regizat a mai regizat filmele "Cosmarurile lui Charles Manson/ Haunting Charles Manson" (2012), "Dorian Gray" (2005) si "Meciul/ The Match (1999).


12 afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings