FOTO Divă sexy la începutul anilor 90 - Cum arată Sabrina la 52 de ani și de ce se consideră călugăriță pe lângă artistele de azi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

FOTO Divă sexy la începutul anilor 90 - Cum arată Sabrina la 52 de ani și de ce se consideră călugăriță pe lângă artistele de azi

de Red. Life Sâmbătă, 13 iunie 2020, 11:06
- a A+
Imagine
La începutul anilor '90, melodia "Boys" răsuna din plin pe casetele din România, iar Sabrina era o vedetă la modă. Anii au trecut, iar cântăreața italiană (pe atunci doar o puștoaică) a ajuns la 52 de ani.

Norma Sabrina Salerno, pe numele de botez, este cântăreață, fotomodel, actriță, producător de televiziune, producător muzical și textier.

A obținut un succes deplin cu piesa Boys (Summertime Love - lansată în 1987), una foarte cunoscută și în România. La fel, videoclipul a fost unul la modă pentru acea perioadă, fiind considerat îndrăzneț prin imaginile sexy pe care le afișa.

Într-un interviu pentru Adevărul , Sabrina mărturisea că se simte precum o călugăriță pe lângă artistele de azi, care arată aproape tot pe scenă sau în videoclipuri.

Discografie:

Sabrina (1987)
Super Sabrina (1988)
Over The Pop (1989)
Maschio Dove Sei (1995)
A Flower's Broken (1999)
Erase Rewind (2008)

Una dintre cele mai cunoscute melodii la începutul anilor '90:



Cum arată acum Sabrina, la 52 de ani:

View this post on Instagram

Black And White . \uD83C\uDDEE\uD83C\uDDF9


A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on


View this post on Instagram

Bikini o costume intero? \uD83D\uDC59☀️

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on


View this post on Instagram

500 k !!! Grazie di ❤️❤️❤️❤️❤️.

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on





22100 de afisari



Delicios
ipolitic [utilizator], Sâmbătă, 13 iunie 2020, 11:40
+36/38
Nevasta mea e in bucatarie, asa ca am putut analiza minutios informatiile continute de articol. Mi-a largit orizontul cultural...
Priceputule, mai luminează-ne.
Tayen [utilizator], Sâmbătă, 13 iunie 2020, 11:50
+23/31
Zi-ne care ea muzica de bună calitate? Știm, aia pe care o ascultai tu la vecini, dar care?
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings