Gabriela Firea: Îl vreau pe Nicușor Dan ca viceprimar / "De ce îl doriți, are calități?" Răspuns: "Parțial" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1129marţi 11 aug 2020

Gabriela Firea: Îl vreau pe Nicușor Dan ca viceprimar / "De ce îl doriți, are calități?" Răspuns: "Parțial"

de I.B. Marţi, 16 iunie 2020, 22:05
- a A+
Imagine
Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat marți seară, la Digi 24, că, în eventualitatea în care ar câștiga un nou mandat de primar general, și l-ar dori pe Nicușor Dan ca viceprimar. Întrebată dacă îl dorește pentru că are calități certe, Firea a răspuns "parțial".


Firea a refuzat să comenteze episodul în care vicele Bădulescu l-a șicanat pe Nicușor Dan în prima conferință de presă a acestuia, susținând că nu ea a fost acolo și nu i se poate imputa ei nimic, dar apreciază că Dan merita o replică deoarece "spunea multe minciuni" și că "promitea reabilitări" precum Ceaușescu.

Primarul general crede că a făcut foarte multe lucruri în privința reabilitării clădirilor istorice, "cât au făcut toți foștii primari la un loc", ca a îmbunătățit semnificativ parcul auto, dar că activitatea îi este blocată pe multe paliere de acțiunile în instanță.


7325 de afisariDa, nu-s fan ND
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 16 iunie 2020, 22:36
+23/27
Dar la Primarie merita. Este bun pe ceea ce face. Nu trebuie sa il iubesc ca sa recunosc adevaruri.
Jocurile de imagine ale Toapei Sarmea sunt deja penibile. Dar atata stie ca nu poate mai multe daca asa a fost invatata pe vremea Cizmarului.

Si ca tot vorbim de Cizmar... da, nu-l ador pe ND dar hai sa fim sinceri: sa-l compari pe ND cu Ceasusescu e ca si cand ai compara-o pe Firea cu Regina Maria.

Dar ce sa-i faci daca e tzoapa proasta? Atat o duce mintea.
firea mintea de ingheata apele...
qwerasdf [utilizator], Marţi, 16 iunie 2020, 22:34
+22/24
dupa ce a devalizat bugetul colosal al Bucurestiului, pe pomeni electorale si salarii la mii si mii de rude ale lor, angajate sa frece menta in companiile metropolitane... acum se plange ca nu mai sunt bani de lucrari

sper sa o spulbere Nicusor Dan la alegeri! s-o usture pe mahalagioaca
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings