Orban: Vom pregăti după alegeri o propunere de modificare a prevederilor CCR; dă impresia că e o filială a PSD - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0976miercuri 05 aug 2020

Orban: Vom pregăti după alegeri o propunere de modificare a prevederilor CCR; dă impresia că e o filială a PSD

de V.M. Miercuri, 17 iunie 2020, 22:39
- a A+
Imagine
Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri seară, la Realitatea Plus, că după alegeri va fi pregătită o propunere de modificare a prevederilor constituţionale privind Curtea Constituţională a României (CCR), motivând că mai multe decizii din ultima vreme ale CCR au creat impresia că instituţia este o "filială" a PSD.


"Am anunţat că după alegeri vom pregăti o propunere de modificare. Din păcate, sunt necesare schimbări de la nivel constituţional şi vom pregăti o modificare astfel încât să punem CCR în cadrul constituţional şi să determinăm un comportament corect al CCR, pentru că, din păcate, au existat multe decizii în ultima vreme care au creat impresia despre CCR că este o filială a PSD. Lucrul acesta nu poate fi acceptat", a declarat Ludovic Orban, conform Agerpres.

El a vorbit şi despre propunerile PSD vehiculate pentru unele instituţii, respectiv Nicolae Bădălău la Curtea de Conturi şi Toni Greblă la Consiliul Legislativ.

"Normal că nu au ce să caute în astfel de instituţii. (...) PSD va fi judecat şi pentru oamenii pe care îi propulsează în funcţii publice", a afirmat premierul.

Orban a menţionat că propunerile PNL pentru mai multe instituţii nu au fost votate încă în forurile statutare ale partidului.
2994 de afisariNu crede nici el ce spune
Sparafucile [utilizator], Joi, 18 iunie 2020, 0:18
+7/15
Fiindca se refera la modificarea Constitutiei. Care presupune o aprobare cu 66% voturi pentru , ceea ce reprezinta vise de fata mare.

De CCR nu putem scapa decit prin revolutie sau lovitura de stat. Aşa că ne va căpuşa pina la adinci batrineti.
SOLUTIA
Bradisor [utilizator], Joi, 18 iunie 2020, 9:28
+3/3
este in stampila de vot.Daca cei care inteleg ce este bine pt .tara vor iesi masiv la vot se poate obtine majoritatea necesara refomarii din temelii a statului care a fost croit strimb de Iiescu.
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings