FOTO Cum arată actrița care o va interpreta pe Prințesa Diana - Val de comentarii negative pe rețele sociale - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

FOTO Cum arată actrița care o va interpreta pe Prințesa Diana - Val de comentarii negative pe rețele sociale

de Red. Life Joi, 18 iunie 2020, 11:24
- a A+
Imagine
​Kristen Stewart este alegerea regizorului Pablo Larrain pentru a o interpreta pe Prințesa Diana într-un film dedicat regretatei personalități. Pelicula se va numi "Spencer", iar acțiunea centrală va fi concentrată asupra deciziei Prințesei de a se despărți de Prințul Charles.

Kristen Jaymes Stewart, pe numele de botez, este o actriță americană în vârstă de 30 de ani. S-a făcut cunoscută în special datorită rolului din Filmul Twilight, acolo unde este Bella Swan.

Și-a început cariera la vârsta de 9 ani, atunci când un agent a văzut-o interpretând un rol într-o scenetă de Crăciun. Tatăl ei, John Stewart, este regizor și producător de televiziune.

A fost actrița cu cele mai mari încasări din lume în 2010 și 2012.

Diana Spencer s-a căsătorit cu Prințul Charles în 1981. Ei au anunțat că se vor separa în 1992, iar divorțul a fost pronunțat în 1996. Diana a murit în 1997, pe 31 august, la vârsta de doar 36 de ani, în urma unui accident de mașină.

Regizorul producției va fi Pablo Larrain, iar acesta și-a justificat alegerea în felul următor: "Kristen este una dintre cele mai mari actrițe ale lumii în acest moment. Pentru a juca un rol de o asemenea importanță este nevoie de multe lucruri, iar Kristen poate fi și misterioasă, dar și foarte fragilă. Nu în ultimul rând, este și foarte puternică. Această combinație m-a făcut să mă gândesc la ea".

Conform presei de specialitate , acțiunea filmului se va construi în jurul unui weekend de la începutul anilor 90, atunci când Prințesa Diana a decis că mariajul ei cu Prințul Charles nu funcționează.

Anunțul conform căruia Kristen o va interpreta pe Prințesa Diana a adunat mai multe comentarii negative decât cele pozitive, majoritatea celor care și-au expus părerea considerând că actrița americană nu este potrivită pentru un rol cu o asemenea greutate, informează Variety .

Prințesa Diana, împreună cu Prințul Charles:View this post on Instagram

Kristen Stewart will be portraying the late Princess Diana in an upcoming film by Pablo Larrain. Link in bio. (\uD83D\uDCF8: @yopeteryang)


A post shared by Variety (@variety) on


Cum arată Kristen Stewart:


View this post on Instagram

Follow @kristenstewartj ❤️

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on


View this post on Instagram

We love a powerful woman ❤️ #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) onView this post on Instagram

\uD83D\uDCAB #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on8391 de afisaridiscriminare
Nevermind [utilizator], Joi, 18 iunie 2020, 11:35
+16/22
De ce nu este distribuita o actrita de culoare?
BLM!
bravo
doz2018 [utilizator], Joi, 18 iunie 2020, 11:41
+12/16
ce e cu trista asta? sa fie o actrita de culoare sau travestita. Suntem in 2020 , ce e cu discriminarea asta de ev mediu?
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings