FOTO Cât de mult poate schimba machiajul - Salma Hayek, la 53 de ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

FOTO Cât de mult poate schimba machiajul - Salma Hayek, la 53 de ani

de Red. Life Vineri, 19 iunie 2020, 9:11
- a A+
Imagine
​Salma Hayek este o femeie frumoasă chiar și la 53 de ani, actrița de origine din Mexic reușind să se mențină foarte bine din punct de vedere fizic. Într-o postare recentă, vedeta ne arată cât de mult face diferența un machiaj, indiferent de vârstă.

Pe numele de botez Salma Valgarma Hayek Jiménez, actrița va împlini 54 de ani pe 2 septembrie. Are 1.57 metri și este căsătorită din 2009 cu omul de afaceri François-Henri Pinault, un miliardar în dolari. Are un copil: Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 12 ani.

S-a făcut cunoscută în principal datorită filmului Desperado (1995), acolo unde interpretează rolul Carolina și îl are drept coleg de platou pe Antonio Banderas.

Salma Hayek, înainte și după:

View this post on Instagram

In anticipation for reshoots, I finally had to do my roots. En anticipación a una filmacion adicional, finalmente tuve que hacer mis raíces. #roots


A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on


Salma Hayek, la 53 de ani:

View this post on Instagram

#selfiesunday #nofilter #nature

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on


Împreună cu soțul:

View this post on Instagram

Joyeux anniversaire mi Amor. #monamour ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on
21346 de afisaripfff
nellino [utilizator], Vineri, 19 iunie 2020, 16:59
+14/14
Daca Salma ar umbla imbracata intr-un maieu si nemachiata pe strada nimeni nu ar observa ca este nemachiata...
Before vs After
imi_pasa_de_romania [utilizator], Vineri, 19 iunie 2020, 19:16
+8/10
Intr-una par aranajat, in cealalta nu. As zice ca mai degraba arta consta in a face BEFORE-ul sa arate cat mai groaznic ca indirect sa faca AFTER-ul extraordinar.

Arata bine in ambele. Intr-una e aranjata, in cealalta nu. Machiajul e un element, dar nu ala face diferenta, sa fim seriosi.

Poate arata la fel de bine daca se aranjeaza (nu machiaza !!). Si sincer, multe fete arata mai bine "natural". Mi se pare exagerata toata treaba asta cu machiajele. Incep unele sa arate asa artificial, incat deja e groaznic.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings