PeBloguri: Marius Budăi: Apel public către domnii Iohannis, Orban şi Cîţu. România suferă, domnilor!" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0976miercuri 05 aug 2020
Preluare PeBloguri

PeBloguri: Marius Budăi: Apel public către domnii Iohannis, Orban şi Cîţu. România suferă, domnilor!"

Sâmbătă, 20 iunie 2020, 11:16
- a A+
Imagine
“Apel public către domnii Iohannis, Orban şi Cîţu. România suferă, domnilor! Mediul de afaceri, copiii, părinţii şi bunicii noştri suferă cu toţii", a afirmat deputatul PSD Marius Budăi, pe pagina sa de Facebook.


“Recent, în cadrul unor discuţii purtate cu un amic bun, ne-am reamintit de o întrebare veche, dar extrem de importantă şi plină de multe învăţăminte. Întrebarea este: "Ce valoare reprezintă omul în matematică?" În vâltoarea acestor vremuri, extrem de complicate pentru noi toţi, îmi doresc enorm să împărtăşesc cu dumneavoastră răspunsul la această întrebare. Abu Abdullah Muhammad bin Musa al-Khwarizmi, un savant, astronom/astrolog, matematician şi scriitor persan, cunoscut fiind ca descoperitorul cifrei zero şi considerat de unii a fi Părintele algebrei, a fost întrebat ce valoare are omul în matematică. Răspunsul a fost: "Dacă omul are bun simţ şi caracter = 1; Dacă omul mai este şi frumos = 10; Dacă mai are şi bani = 100; Dacă se mai trage dintr-un neam bun = 1.000; Însă, dacă dispare simbolul bunului simţ şi al caracterului, adică 1, rămân doar zerourile."

Citește mai mult PeBloguri.ro


5354 de afisarisofer, ministru, filozof de blog
mariaeva [utilizator], Sâmbătă, 20 iunie 2020, 12:40
+10/12
Spre deosebire de altii din partidul rosu, Budai are o meserie "la baza" - e sofer. Dupa ce opiniile lui in domeniul economic au distrat toti specialistii, acum a trecut la filosofie (copy de pe net). Sper ca se intoarce la volan !
Dnei Firea?
bgd [utilizator], Sâmbătă, 20 iunie 2020, 11:25
+9/11
Cred ca ati gresit adresa dle Budai...
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings