Joel Schumacher, regizorul a două filme Batman și a peliculei "St. Elmos Fire", a murit la 80 de ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0976miercuri 05 aug 2020

Joel Schumacher, regizorul a două filme Batman și a peliculei "St. Elmos Fire", a murit la 80 de ani

de V.M. Luni, 22 iunie 2020, 23:46
- a A+
Imagine
Joel Schumacher, regizor al filmelor "St. Elmo’s Fire", "The Lost Boys", "Batman Forever" și "Batman and Robin" a murit luni, la New York, după o luptă de un an cu cancerul. Cineastul avea 80 de ani, scrie Mediafax citând CNBC.


Schumacher s-a născut în orașul New York și a absolvit Fashion Institute of Technology din New York. Și-a început cariera în industria modei, dar a decis în cele din urmă să urmeze o carieră de regizor.

S-a mutat la Los Angeles și a lucrat ca designer de costume înainte de a trece la regie.

Schumacher este cunoscut pentru "St. Elmo’s Fire", un film în care apar Rob Lowe și Emilio Estevez, precum și "The Lost Post", o comedie de groază despre tineri vampiri din California, cu Kiefer Sutherland.

El a continuat să regizeze două filme cu Batman, "Batman Forever" și "Batman și Robin".

În timp ce "Batman Forever", cu Val Kilmer în rol principal, a avut cel mai bun weekend de deschidere din 1995, "Batman și Robin", cu George Clooney, nu a avut o primire foarte bună.

Schumacher a regizat, de asemenea, adaptarea "Phantom of the Opera", "The Number 23" și două episoade din primul sezon al "House of Cards" pentru Netflix.

De-a lungul carierei sale, Joel Schumacher și-a căpătat reputația unui descoperitor de tinere talente, lansând vedete precum Kiefer Sutherland, Colin Farrell și Matthew McConaughey în primele lor roluri majore.


1892 de afisariFalling Down
Accaidos [anonim], Marţi, 23 iunie 2020, 8:39
+1/1
Falling Down e probabil cel mai bun film al lui ...
comenteaza
Cookie Settings