Competițiile sportive cu spectatori vor fi reluate când cifrele pandemiei vor fi spre zero - Ionuț Stroe - Hotnews Mobile
1 € 1 USD luni 26 oct 2020

Competițiile sportive cu spectatori vor fi reluate când cifrele pandemiei vor fi spre zero - Ionuț Stroe

de Redactia Marţi, 30 iunie 2020, 11:15
- a A+
Imagine
Șansele să vedem suporteri în tribune la competițiile sportive sunt destul de mici pentru următoarea perioadă, întrucât cifrele pandemiei au revenit la cote îngrijorătoare, afirmă ministrul Sporturilor, Ionuț Stroe.


Ministrul Sporturilor a afirmat, marți, la Digi 24, că gradul de conformare la reguli este la cote minime, iar mult așteptata relaxare de la 1 iulie a fost amânată pe bună dreptate.

El a spus că există așteptare publică evidentă pentru toate competițiile cu spectatori, dar trebuie să avem răbdare.
  • "Momentul când vom relua competițiile cu spectatori va fi când cifrele pandemiei vor fi spre zero. Spectacolele sportive sunt adunări publice la care pot participa mii de oameni, de aici restricționarea accesului pe stadioane.
  • Am lucrat la un scenariu la o posibilitate legală de a asigura spectatori pe stadioane, dar asta va intra în vigoare când nu vom mai avea pandemie. Va fi cu număr redus, cifrele la care lucrăm sunt de 10% din capacitatea stadioanelor, cu rezervare prealabilă. Dar numai dacă cifrele pandemiei vor fi foarte foarte mici", a adăugat Ionuț Stroe.


810 afisariCompetitii
Ochii_pe_voi [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 11:37
-1/1
Ramân valabile doar competitile de genul „Cine pupa mai multe icoane” sau „Aghiazma Mare la Mare Căutare”, faza cu lingurița.
comenteaza