UPDATE Incident la Mina Livezeni: Mai mulţi mineri s-au intoxicat cu fum şi gaze toxice / 15 persoane au fost duse la spital - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020

UPDATE Incident la Mina Livezeni: Mai mulţi mineri s-au intoxicat cu fum şi gaze toxice / 15 persoane au fost duse la spital

de Redactia Marţi, 30 iunie 2020, 11:54
- a A+
Imagine
Mai mulţi mineri s-au intoxicat cu fum şi gaze toxice în subteranul Minei Livezeni, iar autoritățile au activat "planul roșu" de intervenție. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, până acum au fost preluați și duși la spital 14 mineri intoxicați ușor cu fum.


"Conform informațiilor furnizate de apelant, mai mult persoane aflate în subteran ar fi intoxicate cu fum și gaze toxice. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție", a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), potrivit Mediafax.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, până acum au fost preluați și duși la spital 14 mineri intoxicați ușor cu fum.

La fața locului se intervine cu o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Totodată, a fost prealertat și elicopterul SMURD.


1461 de afisariNiciun comentariu
comenteaza