ANAF pare că se pregătește de verificarea persoanelor fizice. Un Ordin al Mirelei Călugăreanu, în Monitorul oficial - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020

ANAF pare că se pregătește de verificarea persoanelor fizice. Un Ordin al Mirelei Călugăreanu, în Monitorul oficial

de F.B. Marţi, 30 iunie 2020, 12:36
- a A+
Imagine
​Un ordin al șefei ANAF, Mirela Călugăreanu, spune că activitățile preliminare verificării situației fiscale personale vor fi exercitate de Direcția generală control venituri persoane fizice. Practic, verificarea situației fiscale personale se va exercita de această direcție (fiind coordonator) și de serviciile de verificări fiscale din cadrul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice.


Acest nou act, publicat în Monitorul oficial, abrogă un ordin dat de Gelu Diaconu, fostul șef ANAF, prin care această direcție trebuia să se ocupe de control pe întreg teritoriul țării.

Prin noul ordin, cel al Mirelei Călugăreanu, această direcție va coordona serviciile de verificări fiscale din cadrul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice.


15594 de afisaricare pf?
piticu_enigmatic [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 13:34
+17/19
tot babutele si pensionarii care inchiriaza si ei o garsoniera sau care vand leustean si ceapa la trotuar or sa fie scanati la sange ca de jmekerii cu gipane si interlopi nu se atinge nimeni. Eu i-as intreba pe toti burtosii si cocalarii care raman in nisip cu gipurile la mare de unde au avut bani sa-si ia agregatu. Ca de ce e prost n-are rost sa intrebi. Sa vedem. Sau aia care dau 5000 de euro pe o sampanie...sau aia care o ard aiurea 24/7 la mare in cluburi fie pandemie fie criza fie orice. E o clasa de oameni care e imuna la orice dezastru. Astia mereu au bani chiar daca s-ar opri toata tara :))
Dar pe gipsanii cu x6
rov [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 13:33
+16/16
Care nu au nici un loc de munca, isi contruiesc case, cumpara terenuri si stau la spart seminte in fata portii cine ii verifica?
Ei sunt primii care solicita serviciile medicale, subventiile, pomenile statului...
inca 5 comentarii comenteaza