Patronul FCSB vrea să trimită juniorii contra CFR-ului, iar Sorin Cârțu răspunde: "Zicea că nu e frate niciodată cu ungurii" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1129marţi 11 aug 2020
Liga 1

Patronul FCSB vrea să trimită juniorii contra CFR-ului, iar Sorin Cârțu răspunde: "Zicea că nu e frate niciodată cu ungurii"

de Red. Sport Marţi, 30 iunie 2020, 14:07
- a A+
Imagine
Se ascute lupta pentru titlul din Liga 1, iar odată cu ea și declarațiile devin tot mai tăioase. După ce patronul FCSB a anunțat că vrea să trimită juniorii în teren contra CFR-ului, răspunsul oltenilor a venit prin intermediul lui Sorin Cârțu: "Zicea că nu e frate niciodată cu ungurii".


Sorin Cârțu și ungurii

"Astea-s treburile lui. Bine, că ne miră, îţi dai seama, el, care zicea că nu e frate niciodată cu ungurii... Nu-i făcea mereu unguri pe ăştia de la CFR? Acum spune că e duşmanul nostru şi e prieten cu ei. Treaba lui. Gigi are el, aşa, fluctuaţiile lui. Nu cred eu... Să se gândească la echipa lui acum, că are meci cu Botoşaniul, e echipă care creează probleme. Dacă îi bate Botoşaniul, pot să piardă şi locul 3.

Până la noi mai sunt două etape, vedem noi cum o fi. Noi nu am avut niciodată sprijin de la nimeni. Dacă se întâmplă lucrul ăsta măreţ, să luăm campionatul, noi o să o facem, nu cu ajutorul cuiva. Nici nu ne bazăm pe vreun ajutor", a declarat Sorin Cârţu , la Digi Sport.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a precizat, marţi, că la meciul cu CFR Cluj din play-off-ul Ligii I va trimite pe teren o echipă formată din juniori, aşa cum a procedat CSU Craiova în partida cu FC Viitorul, din finalul sezonului 2016/2017, când echipa lui Gheorghe Hagi a devenit campioană, informează News.ro.

"Aşa se întâmplă în viaţă, nu e răzbunare. Vreau şi eu să iau modelul lor, nu ştiu, nu mă pricep prea bine, iau şi eu modelul lui Craiova lui Rotaru. Adică eu mă iau după ei, că nu mă pricep şi atunci dacă ei zic că trebuie să promovezi tineri, o să promovez şi eu tineri, nu? Nu mă intereseză pe mine cine ia campionatul, nu e problema mea, numai că CFR Cluj când a jucat cu Viitorul, în ultima etapă, acum doi ani, au jucat fotbal şi nu au promovat tineri, pe când Craiova are o tehnică şi o strategie mai deşteaptă, promovează tineri", a declarat Becali, la ProX.

Clasament play-off, după 5 etape:

1. CFR Cluj 36 puncte
2. CSU Craiova 35
3. Astra Giurgiu 28
4. FCSB 27
5. FC Botoșani 27
6. Gaz Metan Mediaș 25

Cu cine mai au de jucat CFR Cluj și CSU Craiova

Astra - CFR
CFR - Gaz Metan Mediaș
FCSB - CFR
CFR - Botoșani
CSU Craiova - CFR

vs

Gaz Metan Mediaș - CSU Craiova
CSU Craiova - FCSB
FC Botoșani - CSU Craiova
Astra - CSU Craiova
CSU Craiova - CFR.


3531 de afisaridoi oameni
zigot [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 14:38
+3/5
in suferinta: becali si cartu; se pare ca unde sunt multi
bani creierul nu mai este necesar.
prost
drago [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 14:51
-1/3
Te pui la mintea lui Becali?
Vrea inca un termen de puscarie pentru coruptie. Pentru ca a nu-ti apara corect sansele este coruptie pura! Mai ales ca este recunoscuta public!
comenteaza
Cookie Settings