Bogdan Stelea și stilul dictatorial de a conduce al lui Gică Hagi: "M-a afectat perioada de la Viitorul" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Bogdan Stelea și stilul dictatorial de a conduce al lui Gică Hagi: "M-a afectat perioada de la Viitorul"

de Red. Sport Miercuri, 1 iulie 2020, 15:35
- a A+
Imagine
A petrecut puțin timp pe banca celor de la Viitorul, despărțirea producându-se din cauza diferențelor de idei dintre el și Gică Hagi. Bogdan Stelea a discutat despre cum conduce Hagi clubul său din Liga 1, fostul portar al tricolorilor precizând că este vorba despre un stil "dictatorial".


Stelea s-a aflat la cârma Viitorului la debutul sezonului 2014-2015 al Ligii 1 la fotbal. A rezistat doar patru etape, perioadă în care a bifat două remize și două înfrângeri.

Și-a dat demisia rapid, invocând diferența de stil pe care o are față de Gică Hagi. În plus, cel supranumit Arnold a mai spus că prin plecarea sa de la Viitorul a salvat o prietenie.

Ce spune Stelea despre Hagi

"M-a afectat perioada de la Viitorul, pentru că venisem cu multă iluzie și credeam că se pot face anumite lucruri. Dar nu s-a putut. Hagi are un stil dictatorial. Însă asta i-a adus succes, cel puțin în România, și e de respectat. Ne-am dat seama că, dacă aș fi continuat, am fi putut ajunge la anumite animozități.

Ne-am fi putut strica și prietenia, da, dar ne-am fi reparat-o în timp oricum. Vedeam total diferit felul în care trebuia să mă comport cu jucătorii. El crede că jucătorul tânăr trebuie să crească cu o anumită presiune. Pot să înțeleg, dar în niciun caz nu sunt de acord cu una gratuită.

Nu îmi doresc să dau senzația unui tânăr că-l tratez cu superioritate doar pentru că eu pot și sunt într-o anumită postură", a spus Bogdan Stelea , pentru gsp.ro .

Presiunea negativă, un mare punct slab al tinerilor jucători

"Acum îmi dau seama că noi n-am ajuns să facem lucruri extraordinare, întrucât de mici am crescut cu o presiune negativă. În momentul în care un jucător tânăr e supus unei presiuni permanente o să ajungă să clacheze. Mulți din generația mea au clacat tocmai din această cauză. La noi, discursul începea mereu cu «Trebuie să facem asta»", a mai spus Stelea .


8346 de afisariMa bucur pentru Stelea,
clint [utilizator], Miercuri, 1 iulie 2020, 16:44
+4/4
e unul din putinii care au deschis ochii. Problema cu presiunea nu e numai in sport, ci in educatie in general.
Cu presiune, poti educa un mic robotel, foarte eficient in domeniul lui, dar care pierde multe pe alte planuri, mici dictatori in devenire gen Hagi, Belu, dar si multi dascali de-ai nostri, care nu pot educa decat cu frica si cu autoritatea data de faptul de a fi nascut cu catia ani mai devreme decat cei pe care chipurile, ii educi.
hagi e un mic becali....
mike123 [utilizator], Miercuri, 1 iulie 2020, 15:57
+3/7
Este scris in ADN-ul lor ca musai sa fie pastorii turmei....unde nu poate exista o a doua opinie....lideri incontestabili in familie si in afaceri!
S-au umplut de bani, deci ......sint mici Dumnezei!
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings