Mohammad Murad candidează la Primăria Constanța, familia Murad își cumpără un post de televiziune pe litoral - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0976miercuri 05 aug 2020

Mohammad Murad candidează la Primăria Constanța, familia Murad își cumpără un post de televiziune pe litoral

de Redactia Miercuri, 1 iulie 2020, 20:06
- a A+
Imagine
Familia Murad intră (iar) pe piața de televiziune din România, preluând pachetul majoritar de acțiuni dintr-o televiziune de pe litoral, scrie Pagina de Media . CNA a aprobat miercuri modificarea de acționariat a postului regional Litoral TV. Recent, omul de afaceri Mohammad Murad a anunțat că va candida independent la Primăria Constanța.


Televiziunea care acoperă județele Constanța, Tulcea și Ialomița a trecut de la Ramona Mureș (care deținea 100% din acționariat) la firma Brands Duel SRL.

Firma care a preluat acționariatul majoritar la Litoral TV este deținută de o altă firmă controlată de Hassan Murad (Business Solutions) și de Buianu Leonard Claudiu - director general al lanțului hotelier Phoenicia (deținut tot de familia Murad).

Cererea de licență vine după ce Mohammad Murad și-a anunțat, recent, intenția de a candida la Primăria Constanța. "Dacă domnul Murad va candida, probabil că televiziunea se va implica. Nu suntem nici noi naivi", a spus Gabriel Tufeanu, membru CNA.

Cel puțin la început, de proiectul litoral TV se va ocupa directorul general al lanțului Phoenicia, Claudiu Buianu, după cum a declarat chiar el în fața CNA, potrivit Pagina de Media .

Mohammad Murad a mai fost implicat în trecut în media, în postul TV Money Channel.6522 de afisarimazariche2
codo [utilizator], Miercuri, 1 iulie 2020, 20:13
+10/12
S-a terminat epoca mazare? vine mogulul media nr 2.
si tot asa, istoria se repeta si constanta ramane o ruina, la mana afaceristilor cu aura dospita de propriile mass media.
ha!
Ecce_Homo [utilizator], Miercuri, 1 iulie 2020, 21:46
+3/3
Fratii Murad au declararea insolventei ca plan de afaceri.
Cautati listele de firme care sunt in insolventa si miile de firme si persoane fizice care asteapta sa isi primeasca banii de la afacerile familiei Murad.
Ca sa nu mai zic de chemarile pe la DNA si de furtul de proprietate intelectuala.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings