Fiul primarului comunei Crizbav, arestat preventiv pentru că ar fi tăiat și dat la câini degetul unui adolescent de 16 ani care lucra la stâna sa - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0976miercuri 05 aug 2020

Fiul primarului comunei Crizbav, arestat preventiv pentru că ar fi tăiat și dat la câini degetul unui adolescent de 16 ani care lucra la stâna sa

de R.M. Joi, 2 iulie 2020, 10:36
- a A+
Imagine
Fiul primarului comunei Crizbav a fost arestat preventiv sub acuzația că a tăiat degetul unui adolescent de 16 ani și l-a dat unui câine să-l mănânce, pentru a-l pedepsi că a vrut să fugă de la stâna pe care acesta o deține, publicația locală brasovtv.com .


Copilul, care nu are familie, ar fi fost pus să muncească la stâna din județul Brașov.

"Era un fel de sclavie! Îngrozitor…", au afirmat, pentru brasovtv.com, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

După câteva zile, copilul a reușit să fugă de la stână, dar a fost prins de proprietar, fiul primarului din Crizbav, arată publicația citată.

"Drept pedeapsă, i-a fost tăiat un deget, iar apoi degetul i-a fost dat unui câine să-l mănânce", au precizat sursele citate.

După alte câteva zile, minorul a reușit din nou să fugă de la stână și a anunțat autoritățile.

Principalul suspect, fiul primarului comunei Crizbav, a fost reținut de anchetatori și propus pentru arestare, decizie confirmată în prima instanță. Inculpatul a atacat decizia în apel dar ieri Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov a confirmat arestul preventiv.

"Băiatul de 16 ani se află într-un centru de primire în regim de urgență al D.G.A.S.P.C. Brașov, unde beneficiază de toate serviciile specifice.", a declarat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al D.G.A.S.P.C. Brașov, Lidia Mailat.

Tatăl acuzatului este primarul comunei Crizbav, Sorin Balași. Acesta a fost trimis în judecată în februarie 2019 de procurorii DNA, care îl acuză că a obținut pe nedrept fonduri europene nerambursabile de peste 800.000 de lei.


17340 de afisarisclavie
blacksheep [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 11:48
+12/12
Referitor la ospitalitatea si bunatatea proverbiala a romanilor, la fel ca si codru-i frate cu romanul.
Ce pedeapsa ar merita oare fiul primarului, ce pedeapsa va primi, va fi gasit vinovat?
„Băiatul de 16 ani se află într-un centru de primire în regim de urgență al D.G.A.S.P.C. Brașov, unde beneficiază de toate serviciile specifice.” - ce grijulii sunt. probabil pana acum nici nu stiau de existenta lui.
Cata durere, frica, teroare a suferit acest copil, traume psihologice. Cati or mai fi ca el.
1 an cu suspendare, cel mult. Cine oferă mai mult?
Amad [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 10:45
+11/11
.
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings