Director de la Apele Române, trimis în judecată de DNA/ Este acuzat că a primit mită 100.000 de lei de la un om de afaceri - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0976miercuri 05 aug 2020

Director de la Apele Române, trimis în judecată de DNA/ Este acuzat că a primit mită 100.000 de lei de la un om de afaceri

de I.H. Joi, 2 iulie 2020, 11:51
- a A+
Imagine
Fostul director adjunct al AN Apele Române Cristian Bratanovici, acum director tehnic la Administraţia Bazinală Apa Mureş, a fost trimis în judecată de DNA pentru luate de mită. Este este acuzat că a primit 100.000 de lei de la un om de afaceri pentru a asigura finanţarea unor lucrări realizate de firma acestuia.


Potrivit DNA, alături de Cristian Bratanovici au fost trimişi în judecată, pentru dare de mită, doi oameni de afaceri.

Procurorii spun că în 8 noiembrie 2019 Bratanovici, în calitate de director adjunct al AN Apele Române, ar fi primit de la unul din cei doi oameni de afaceri suma de 100.000 lei. Banii respectivi ar fi fost primiţi de directorul general adjunct pentru asigurarea finanţării, astfel încât să fie plătite lucrările realizate de societatea celor doi oameni de afaceri în cadrul a trei contracte încheiate cu Administraţia Bazinală de Ape Mureş. Lucrările vizate sunt "Regularizare pârâu Gurasada pe teritoriul comunei Gurasada, lot nr. 3 pârâu Boiu, jud. Hunedoara"; "Amenajarea râului Arieş şi afluenţi pentru apărarea împotriva inundaţiilor a localităţilor Câmpeni, Baia de Arieş, Lunca Arieşului şi aval acumulare Mihoieşti, jud. Alba, etapa II, rest de executat. Obiect 5 – apărarea localităţii Bistra " şi "Amenajare complexă Canalul Morii şi afluenţi la Reghin, jud. Mureş".

Pentru confiscarea sumei de 100.000 de lei primite mită, procurorii au decis poprirea, de către Administraţia Bazinală de Apă Mureş, a veniturilor obţinute cu titlu de salariu de către Bratanovici, respectiv o treime din venitul lunar net până la concurenţa sumei de 100.000 de lei.

În prezent, Cristian Bratanovici este director tehnic la Administraţia Bazinală de Apă Mureş.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Mureş.1718 afisarinu-l mai spală toate Apele Române
MG [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 12:27
+2/2
acești hoți nesătuli au distrus viitorul României. În loc să facem o Românie pentru toți românii inclusiv regiunile istorice răpite, am trimis în pribegie 3,5 milioane de români care și-au căutat viitorul în Spania, Italia, Germania, UK etc.
comenteaza
Cookie Settings