Ungaria respinge propunerea Bruxelles-ului de a-și deschide granițele pentru cetățenii din țări non-UE. Viktor Orban face însă o excepție - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Ungaria respinge propunerea Bruxelles-ului de a-și deschide granițele pentru cetățenii din țări non-UE. Viktor Orban face însă o excepție

de D.D. Joi, 2 iulie 2020, 12:19
- a A+
Imagine
Ungaria nu permite accesul cetăţenilor din afara spaţiului UE, cu excepţia Serbiei, a transmis premierul Viktor Orbán, după ce a fost dezbătută propunerea Uniunii Europene prin care aceasta a solicitat statelor membre să îşi deschidă graniţele în cazul a 14 ţări din afara Europei.


"Pentru moment, nu putem susţine cererea UE din cauză că aceasta ar veni împotriva intereselor poporului ungar în materie de asistenţă medicală", a declarat premierul Orban într-o înregistrare video postată joi pe pagina sa de Facebook.

Potrivit MTI, prim-ministrul ungar a făcut această declaraţie într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook, în urma şedinţei grupului operaţional în care au decis să restabilească utilizarea coridorului obligatoriu pentru cei care tranzitează Ungaria, la fel ca în perioada de vârf a epidemiei de coronavirus. Călătorii nu vor putea părăsi ruta desemnată, iar controalele la frontieră vor rămâne stricte, a adăugat Viktor Orbán.


5194 de afisariUngurii au o pozitie rationala...
filosoful.roman [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 22:09
+3/3
in materie de imigranti. Se vede ca sunt interesati de propriul interes national.

Doar niste idioti sau niste oameni rau intentionati isi aduc in propria tara milioane de imigranti ilegali, multi dintre acest imigranti fiind necivilizati, apartinand unei culturi total incompatibile cu cea europeana si avand un potential mare de a se radicaliza si a comite atentate.

Felicitari Ungariei pt ca se opune sinuciderii natiunilor europene, promovata de fortele de stanga!
ungurii
Cib Ara [anonim], Joi, 2 iulie 2020, 13:32
0/10
fac ce vor ei s i ce le este benefic in tara lor si cu granitele lor . pe timpuri , notiunea de stat suveran si independent garanta neamestecul in treburile interne a altor state !! . sanatatea unei natiuni este bucataria interna a acelei natiuni. amin.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings