"Ați fost avertizați": Un șerif din Florida amenință protestatarii că va întoarce proprietarii de arme împotriva lor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

"Ați fost avertizați": Un șerif din Florida amenință protestatarii că va întoarce proprietarii de arme împotriva lor

de S.J. Joi, 2 iulie 2020, 12:35
- a A+
Imagine
Un șerif din Clay County, Florida, cunoscut pentru videoclipurile sale virale în care cere măsuri dure împotriva criminalității, a publicat o înregistrare video în care afirmă că va face "adjuncți speciali din fiecare proprietar legal de arme din acest comitat" dacă crede că acesta va fi copleșit de protestatari, relatează USA Today .


Înregistrarea de trei minute îl arată pe șeriful Darryl Daniels în fața a 18 adjuncți luând în derâdere protestatarii antirasism drept agitatori fără Dumnezeu și spunându-le acestora să stea departe de Clay County, o suburbie a orașului Jacksonville.

"Dacă nu vă facem față îmi voi exercita autoritatea și puterea de șerif și voi face adjuncți speciali din fiecare proprietar legal de arme din acest comitat și îi voi delega pentru acest singur scop, de a sta între fărădelege și bun simț", a declarat șeriful.

"Acesta e lucrul pe care am jurat să îl facem. Iar asta vom face. Ați fost avertizați", a adăugat acesta.

Daniels, primul șerif de culoare al comitatului, este investigat de către Departamentul Forțelor de Ordine din Florida în legătură cu o relație amoroasă pe care a avut-o cu un alt ofițer de poliție și arestarea abuzivă ulterioară a acestuia.


4967 de afisariNormal!
BEDE [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 12:49
+14/36
Prea mulți infractori folosesc aceste proteste ca un prilej bun pentru a da spargeri și a distruge proprietăți.
Cum altfel era să facă?
Să nu se înțeleagă cumva că aș fi rasist. Dimpotrivă! Sunt contra rasismului, atât a rasismului practicat de albi cât și a aceluia practicat de negri și de alte rase.
Și tot așa sunt împotriva oricărui fel de naționalism, fie el german, maghiar, rus, român sau de care o mai fi.
Este jalnic cum unii fac din naționalitate și din rasă motive pentru a declanșa conflicte pe motivul că nația lor sau rasa lor se cuvine să fie tratată mai bine decât este, deși în unele cazuri nu este nicidecum vorba că ar fi o nați persecutată. De pildă, cine i-a persecutat pe germanii din Germania că au pornit două războaie?
O pozitie
Futurist Irefutabil [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 12:49
+12/42
De bun simt
inca 6 comentarii comenteaza
Cookie Settings