Volkswagen Group, cu toate mărcile sale, boicotează Facebook și Instagram din cauza regulilor neclare privind instigarea la ură - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Volkswagen Group, cu toate mărcile sale, boicotează Facebook și Instagram din cauza regulilor neclare privind instigarea la ură

de Adrian Mitrea Joi, 2 iulie 2020, 12:42
- a A+
Imagine
​Volkswagen Group, cu toate mărcile sale – dintre care cele mai reprezentative ca vânzări sunt Volkswagen, Skoda, SEAT și Audi – boicotează Facebook și Instagram din cauza regulilor neclare ale acestor rețele sociale privind instigarea la ură. Concret, Volkswagen Group a oprit orice campanie plătită pe Facebook și Instagram, începând cu 1 Iulie 2020, timp de o lună, au declarat pentru 0-100.ro surse din cadrul companiei. Acțiunea este luată la nivel global de către Volkswagen Group.
2187 de afisariOamenii fac business, nu politica
CezarN [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 13:05
+7/7
Cum ar fi ca toată lumea sa boicoteze mașinile Volkswagen pe motiv ca grupul a fost înființat de naziști ? Iar o origine mai sulfuroasa decât asta nu putem găsi la Facebook sau Instagram care sunt penalizate pentru ca refuza sa se combine cu rasistii de la BLM si anarhistii marxisti de la Antifa.
Pe cine doare mai mult boicotul?
BEDE [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 13:13
+4/4
Sigur ca nu-i este moale lui Facebook, dar nici VW nu va di mai bine dacă face așa.
Cât timp vor fi multe companii care vor face publicitate pe FB, cei care nu vor face publicitate pe FB vor avea scăderi ale vânzărilor.
Pentru ca FB să cadă sau să se schimbe ar trebui ca majoritatea comapaniilor să pună presiuni.
Și, în fond, ce este "hate speech"?
Dacă eu spun că nu-mi place ceva anume, altcineva căruia îi place ceea ce nu-mi place mie poate spune că este "hate speech".
Aș fi de acord să fieinterzise incitările la violență fizică împotriva vreunei persoane sau unor categorii de persoane, dar altfel să fie libertate de exprimare.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings