Doi gălățeni s-au dus să-și schimbe cărțile de identitate, deși trebuiau să stea în izolare. Ce s-a întâmplat după aceea - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0780miercuri 05 aug 2020

Doi gălățeni s-au dus să-și schimbe cărțile de identitate, deși trebuiau să stea în izolare. Ce s-a întâmplat după aceea

de G.S. Joi, 2 iulie 2020, 13:39
- a A+
Imagine
Un cuplu de gălăţeni s-a prezentat la ghişeul unde se eliberează noile acte de identitate, deşi trebuia să stea în izolare acasă. Cei doi gălăţeni au fost sancţionaţi de poliţişti şi transportaţi într-un centru de carantină, transmite Mediafax.


Incidentul s-a petrecut miercuri la sediul SPCLEP Galaţi.

Directorul instituţiei a anunţat Poliţia după ce a constatat că persoanele aflate la ghişeu, un bărbat în vârstă de 33 de ani şi o femeie de 30 de ani, se aflau în perioada de 14 zile de izolare la domiciliu. Cei doi concubini reveniseră în ţară din Portugalia, în urmă cu şapte zile.

"În urma verificărilor s-a stabilit că cele două persoane în vârstă de 33 de ani respectiv 30 de ani, domiciliaţi în comuna Măstăcani, judeţul Galaţi, sunt concubini, iar aceştia au revenit în ţară în data de 24.06.2020 din Portugalia, astfel că s-a luat măsura de izolare la locaţia declarată la intrarea în ţară, respectiv comuna Măstăcani, jud. Galaţi, pentru o perioadă de 14 zile", au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Cei doi au fost sancţionaţi de poliţişti şi a fost înştiinţat Dispeceratul Direcţiei de Sănătate Publică. Ulterior, cei doi au fost duși într-un centru instituţionalizat din oraşul Galaţi.


1468 de afisarivotantii lu Bacalbasha ! BLM de Galatzi !
un domn [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 14:29
+2/4
da !
comenteaza
Cookie Settings