Tânăr din Iași grav bolnav găsit mort într-un șanț / Sătenii sunaseră la 112 după ce l-au văzut în viață, dar Poliția a ajuns după 3 ore - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Tânăr din Iași grav bolnav găsit mort într-un șanț / Sătenii sunaseră la 112 după ce l-au văzut în viață, dar Poliția a ajuns după 3 ore

de Redactia Joi, 2 iulie 2020, 13:47
- a A+
Imagine
Un tânăr de 31 de ani din Iași, grav bolnav, a fost găsit mort într-un șanț, după ce plecase de acasă și a fost căutat de familie timp de două zile. ReporterIs scrie că sătenii au sunat la 112 și au anunțat că l-au văzut pe bărbat, slăbit și înfometat, dar polițiștii ar fi venit după trei ore și nu l-au mai găsit.


Bărbatul, care avea un handicap grav, a fost găsit mort în satul Pietrărie din comuna Bârnova, polițiștii spunând că pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violență.

El a dispărut acum două zile, iar părinții au anunțat dispariția la 112 miercuri seară, la 23.30. Mama tânărului susține că înainte de a suna la 112 ar fi mers la Poliția Tomești, în jurul orei 17.00, să anunțe dispariția. Dar pentru că era deja spre seară, i s-a spus să revină a doua zi dimineață, ceea ce a făcut-o să sune, mai târziu, la numărul de urgențe, scrie Reporter de Iași .

Spre seară, bărbatul a apărut la un magazin dintr-un alt sat, iar localnicii spun că era flămând și obosit și că i-au dat apă și mâncare, apoi au sunat la Poliție. Polițiștii ar fi ajuns însă după 3 ore și nu l-au mai găsit pe bărbat.

"Un om de pe terasă a sunat imediat la Poliție, spunând că a apărut o persoană care pare a avea probleme, fără să știe nimeni atunci că este băiatul dispărut din Goruni. Nu se știa încă despre caz aici. Am așteptat Poliția undeva la 3 ore să vină, dar până să ajungă ei, băiatul a plecat. Și a fost imposibil să fie reținut cu forța, nu era normal așa ceva", au explicat pentru ReporterIs proprietarii magazinului.


2981 de afisariRepede
tudor74 [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 15:41
0/2
Am auzit ca au mai ramas clante nelinse la spitalul din Suceava ... du-te repede, linge bine si dovedeste ca nu exista Covid si ca Bili Gheitz (sic) vrea sa va inloculeze nanboti prin vaccinul impotriva Covid.
Caz clar de COVID!
mike123 [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 14:52
-2/4
Si uite asa statistica creste si COVIDUL boiereste!
PNL-ul sa ia masuri drastice si sa inchida tara, sa ne izoleze si sa ne indobitoceasca!
O tara plina de oameni infricosati si indobitociti este mai usor de controlat!
comenteaza
Cookie Settings