Șeful Poliției Constanța a rămas fără funcție după hora din Mamaia - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Șeful Poliției Constanța a rămas fără funcție după hora din Mamaia

de G.S. Joi, 2 iulie 2020, 13:58
- a A+
Imagine
Șefului IPJ Constanța și-a pierdut funcția după ce în presă au apărut imagini cu zeci de turiști prinși în horă , fără să se respecte distanțarea socială, transmite Mediafax.


"O comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia. În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele: cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare, iar cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanța pe linie de ordine publică", anunță IGPR.

Potrivit sursei citate, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, cu data de 1 iulie, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarul de poliție Nucu Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe o perioadă de 3 luni.

Totodată, Poliția a suplimentat numărul efectivelor care acționează pe litoral. Astfel, 182 de polițiști au fost delegați la IPJ Constanța.

În total, peste 500 de polițiști acționează pe litoral.

În Mamaia, oamenii au încins o horă chiar pe promenadă. În imagini s-a văzut cum turiștii se distrau fără să păstreze distanțarea socială.


4399 de afisariseful politiei capitalei
dori999 [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 15:11
+5/5
Pe cand isi da demisia seful politiei sectorului 2 sau seful politiei capitalei? Am fost in hala Obor veche, cea cu peste, produse lactate si carne. Niciun vanzator, nici macar unul nu purta masca! Iar cand le-am spus ca refuz sa cumpar atata timp cat nu poarta masca, de la unii m-am ales cu injuraturi. Am cautat macar un politist local pe raza halelor, nu era nimeni, ca deh, caldura mare!
:-)
Soljenitin [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 14:05
+4/8
Bine ca l-au maturat chiar si acum.
Ar fi trebuit dat afara inca de cand cu a doua inviere a securistului Teodosie.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings