Atac incredibil al unui fost mare jucător francez la adresa lui Lionel Messi: "Un copil de 1.50 metri, pe jumătate autist" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Atac incredibil al unui fost mare jucător francez la adresa lui Lionel Messi: "Un copil de 1.50 metri, pe jumătate autist"

de Red. Sport Joi, 2 iulie 2020, 15:08
- a A+
Imagine
Lionel Messi nu are parte doar de cuvinte de laudă, decarul Barcelonei fiind văzut oarecum vinovat de forma slabă arătată de Antoine Griezmann la formația catalană. Argentinianul a fost atacat grosolan de un fost mare internațional francez, acesta precizând despre Leo că este "un copil de 1.50 metri, pe jumătate autist".

Adversar al României de-a lungul timpului (ne-a marcat și un gol de tristă amintire la Euro 1996 ), Christophe Dugarry (48 de ani) a trecut o scurtă perioadă și pe la Barcelona (1997-1998).

Fostul atacant a fost rugat să comenteze situația dificilă pe care o traversează Antoine Griezmann la Barcelona. A urmat un adevărat derapaj verbal la adresa lui Lionel Messi.

"De ce îi e frică lui Griezmann? De un copil de 1.50 metri înălțime, pe jumătate autist?", a spus Dugarry în cadrul unei intervenții la RMC Sport .

De asemenea, fostul internațional francez a mai sugerat că Antoine Griezmann nu este suficient de "bărbat" și că ar trebui să-și rezolve problemele cu Messi, chiar dacă acest lucru ar însemna chiar să-i aplice o corecție fizică.

Nu a fost uitat nici antrenorul Quique Setien, cel despre care Dugarry a spus că nu are o problemă cu Griezmann, doar că este pur și simplu incompetent.

După ce a primit un val de critici pentru afirmațiile sale, Dugarry și-a cerut scuze pe Twitter, precizând printre altele că nu a dorit în niciun fel să rănească persoanele care suferă de autism.


6265 de afisariCare discriminare ?
Susufler0 [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 16:28
+6/10
Prostovanul si-a spus parerea si i-a fost publicata !

Si-au spus si altii parerea contrara de a frantuzului ! Ti-ai spus-o si tu si-a spus-o si @Ismail.
Mi-am dat si eu cu parerea si inca vreo zece pana acum...

PS. Ce nu iti convine ? E diversitate ! :))
EXACT!!!
Prostu' satului [utilizator], Vineri, 3 iulie 2020, 0:57
+2/4
Poti minti linistit, iar daca se prinde cineva, spui ca asta-i parerea ta si te-ai scos.
Ce daca Messi nu-i nici copil, nici nu are 1.50m si nici nu are pulifriciul de Dugarry (ma scuzati, dar asta-i parerea mea despre gunoaie ca el) de unde sti ca Messi ar fi pe jumatate (???) autist, ce naiba o mai insemna si asta, sa ai o boala pe jumatate?
Are omul o parere si-o vomita de indata. Ca e si el om si are dreptul sacrosanct la opinie.
Ce mare chestie?!? Altii, de exemplu, sunt de parere ca Djokovic e un bou, sau un dobitoc, nu-mi mai amintesc exact. Bineinteles ca nu-l cunosc si n-au schimbat in veci o vorba cu el, dar stiu ei sigur ca-i bou. Au pareri, care neaparat trebuie exprimate in public, ca ar fi pacat de ele, asa valoroase fiind, sa ramana necunoscute. La fel si Dugarry.
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings