Iași: Un motociclist care a murit într-un accident de circulație a fost jefuit de bani, ceasul de la mână, lănțișorul de aur și acte - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Iași: Un motociclist care a murit într-un accident de circulație a fost jefuit de bani, ceasul de la mână, lănțișorul de aur și acte

de R.M. Joi, 2 iulie 2020, 15:40
- a A+
Imagine
Părinții unui motociclist care a murit săptămâna trecută într-un accident rutier au reclamat că fiului lor i-au dispărut actele, ceasul de la mână, borseta cu bani și un lănțișor de aur pe care îl avea la gât.


Accidentul a avut loc pe Drumul European E 85 în localitatea Miroslăvești, scrie cotidianul Știri din Bucovina . Tânărul s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară, dar a fost acroșat de șoferul unui autocamion care nu s-ar fi asigurat la manevra de schimbare a direcției de mers către stânga, potrivit primelor cercetări ale polițiștilor.

"De la locul accidentului până la Morgă, acesta este traseul unde au dispărut bunurile motociclistului decedat. (...) Părinților li s-ar fi cerut discreție asupra jafului", potrivit cotidianului citat.


8320 de afisariSe numeste TAXA
TheFreeOne [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 15:47
+11/13
O fi pe ambulanta una din aia de familie buna cu copii de famile buna (ca liftiera spitalului din Craiova), de ce sa nu manance si gura lor ceva?
Sau poate la morga s-a intamplat ceva, unde daca nu dai nimic, au ei grija sa se autoserveasca.

Lasati bah oamenii sa se bucure de roadele muncii lor, autoritati indiscrete si jurnalisti in goana dupa senzational :)
minunata romanie...
liviu_ [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 16:35
+11/13
mori pt ca un bou nu casca ochii
apoi esti jefuit in drum spre morga... ca doar tot esti mort, ce plm?!
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings