Primarul unei comune din Botoşani, diagnosticat cu Covid-19, a murit - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Primarul unei comune din Botoşani, diagnosticat cu Covid-19, a murit

de V.M. Joi, 2 iulie 2020, 18:25
- a A+
Imagine
Primarul comunei Băluşeni, Neculai Stratulat, care a fost diagnosticat cu Covid-19, a murit, miercuri, în Institutul de Pneumoftiziologie din Bucureşti, a confirmat pentru Agerpres directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Monica Adăscăliţei.


Potrivit sursei citate, primarul localităţii Băluşeni a fost transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la spitalul din Bucureşti, ca urmare a altor afecţiuni de care suferea.

Neculai Stratulat avea 71 de ani şi era membru al Partidului Social Democrat. Era primar din 2008 şi se afla la al treilea mandat. Înainte de a fi primar, el a fost directorul sucursalei din Botoşani a fostei Bănci Agricole.


1240 de afisariUn votant PSD în minus
Nyk1 [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 18:41
+4/6
E foarte ciudat că PSDul nu realizează că îndemnele de nerespectare a regulilor de combatere a bolilor în mijlocul unei pandemii care răpune cu predilecție persoane în vârstă duc inevitabil la decesele multora dintre alegătorii săi.

E drept, nu-i bănuiam de inteligență pe liderii actuali ai partidului, dar totuși cred că un lider ca Năstase sau ca Iliescu ar fi realizat acest lucru.
Ce stire...
Luk [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 19:04
+3/3
De parca primarii au imunitate la boli sau sunt votati pentru ca-s sanatosi.
Asta-i culmea!
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings