Kanye West a anunțat pe Twitter că vrea să divorțeze de Kim Kardashian într-o postare ștearsă după câteva minute - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949duminică 09 aug 2020

Kanye West a anunțat pe Twitter că vrea să divorțeze de Kim Kardashian într-o postare ștearsă după câteva minute

de S.J. Miercuri, 22 iulie 2020, 12:12
- a A+
Imagine
Rapperul Kanye West a afirmat pe Twitter miercuri că a încercat să divorțeze de soția sa, vedeta TV Kim Kardashian, într-un mesaj care a fost șters câteva minute mai târziu, relatează Reuters .


"Încerc să divorțez încă de când Kim s-a întâlnit cu Meek (n.r. rapperul Meek Mill ) la Waldorf pentru 'reforma închisorilor' ", a scris West în mesaj, fără a oferi mai multe detalii.

Luni noaptea West a postat mai multe mesaje pe Twitter care au fost de asemenea șterse, afirmând că soția sa încearcă să îl interneze într-un spital psihiatric, rapperul comparându-se cu Nelson Mandela.

Postările de luni au venit la o zi după ce acesta a organizat un miting electoral în care a pretins că Harriet Tubman "n-a eliberat niciodată vreun negru" și a discutat în lacrimi despre avort.

West, în vârstă de 43 de ani, un fost susținător al lui Donald Trump, a anunțat la începutul lunii că intenționează să candideze la președinția SUA, propunându-i miliardarului sud-african Elon Musk să îi fie vicepreședinte .


5429 de afisariwow!
nellino [utilizator], Miercuri, 22 iulie 2020, 12:22
0/4
credeam eu ca singurul cuplu voluntarian a doi fosti viitori candidati la prezidentialele din Romania este dus cu pluta.
vad ca se poate mai rau.
comenteaza
Cookie Settings