Călin Gheorghe a murit la doar 46 de ani - Europa FM prezintă motivul decesului îndrăgitului om de radio - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949duminică 09 aug 2020

Călin Gheorghe a murit la doar 46 de ani - Europa FM prezintă motivul decesului îndrăgitului om de radio

de A.I. Duminică, 26 iulie 2020, 13:11
- a A+
Imagine
Vestea sfârșitului de săptămână a fost una tristă: omul de radio Călin Gheorghe a murit sâmbătă, la doar 46 de ani. Fostă voce, printre altele, la ProFM, Guerrilla și Europa FM, Călin a fost răpus de un stop cardiorespirator.

Între 1995 și 2005, Călin Gheorghe a fost DJ la ProFM, iar apoi a făcut trecerea la Radio Guerrilla (2005-2015). A mai trecut în ultimii doi ani de zile pe la Radio Seven și Radio Tananana, iar din luna februarie a acestui an putea fi auzit la Europa FM.

La ultimul post de radio pe unde a trecut avea o emisiune săptămânală (n.r. joia) dedicată muzicii pop-rock. Ultima emisiune pe care a realizat-o a avut loc pe 23 iulie.

A murit la mare

"Călin Gheorghe se afla cu rulota la mare, la Corbu. Ieri-dimineață, a intrat în apă și dus a fost. Infarct. A murit în locul unde i-ar fi plăcut să îmbătrînească. N-a mai apucat.


A fost un om bun și blînd, cu o voce gravă, al cărei timbru a ajuns acum pe o carte poștală pe care cineva a expediat-o mult prea devreme dincolo.

Drum lin, Călin! " - Iulian Tănase , pe contul personal de Facebook.

Ce spun colegii de la Europa FM:

"Colegul nostru, Călin Gheorghe, a murit. Avea doar 46 de ani și a fost răpus sâmbătă de un stop cardiorespirator.

Călin era unul dintre cei mai experimentați oameni de radio, o voce pe care o auzeam în FM de peste 25 de ani și care se alăturase Europa FM îmbogățindu-ne echipa în luna februarie a acestui an.

Îl ascultam în fiecare seară de joi, la Pop Rock. Ultima emisiune a fost joi. Acum 3 zile. Iar ieri a venit vestea morții sale.

Dumnezeu să îl odihnească! Noi ni-l vom aminti mereu așa cum l-am cunoscut".
Ultima postare de pe Instagram a lui Călin Gheorghe:

View this post on Instagram

#water #love \uD83D\uDC11\uD83D\uDC11\uD83D\uDC11

A post shared by calin gheorghe (@calingheorghe144) on50898 de afisari...
tirolez [utilizator], Duminică, 26 iulie 2020, 13:47
+13/17
Din pacate se face si la mai putin de 40, ultimul caz pe care il cunosc personal toamna trecuta cand nici nu se auzise de covid. Stress, fumat, energizante, nopti pierdute, lipsa controalelor periodice.
Energizante...
mr_mojo [utilizator], Duminică, 26 iulie 2020, 15:48
+12/14
Niște băuturi prea puțin reglementate și prea mult abuzate.
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings