Avertisment pentru Mircea Lucescu: "Nu va putea antrena în linişte la Dinamo Kiev" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0148vineri 22 ian 2021

Avertisment pentru Mircea Lucescu: "Nu va putea antrena în linişte la Dinamo Kiev"

de Red. Sport Sâmbătă, 1 august 2020, 9:52
- a A+
Imagine
​Alexei "Dexter", liderul unui grup ultras de suporteri ai echipei Dinamo Kiev, îl avertizează pe tehnicianul Mircea Lucescu că fanii sunt în continuare împotriva lui şi că nu va putea antrena în linişte echipa.


"Fanii sunt împotriva numirii unui antrenor care a turnat multă mizerie pe clubul de fotbal Dinamo Kiev şi pe Ucraina şi care de-a lungul carierei sale a fost fără scrupule, alunecos şi nu şi-a ţinut cuvântul.

Astea sunt valabile nu numai carierei la Şahtior. Aşa a fost şi când a trecut de la Galatasaray la Beşiktaş. În Rusia, el a spus că totul este greşit pentru el, a dat cu căciula de pământ şi aşa mai departe. Comportamentul său nu este demn, este inacceptabil. Nu ne dorim o persoană care să aibă o reputaţie atât de pătată la cârma lui Dinamo.

Nu înţelegem de ce el, la 75 de ani, are nevoie de acest stres. O să fie o tensiune constantă, la toate jocurile. Pentru fiecare eşec, va fi criticat. Nu va putea antrena în linişte. Chiar dacă nu vor permite accesul fanilor pe stadion - ceea ce nu vreau să cred - jurnaliştii vor pune presiune, foştii jucători vor pune presiune. Iar această presiune afectează întreaga echipă. Poate că aceasta a fost o provocare deliberată. Nu exclud o astfel de nuanţă.

Problemele trebuie abordate pe măsură ce apar. Nu merită să spunem acum ce vom face într-o situaţie sau alta. Desigur, ne gândim în avans la toate opţiunile posibile. Până la urmă, nimeni nu a crezut în numirea lui Lucescu", a declarat el.

Fost 12 ani antrenor al rivalei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu a semnat, săptămâna trecută, un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev, însă numirea lui a fost contestată de fanii echipei ucrainene. Luni, el a anunţat că renunţă la echipă, dar marţi a plecat la Kiev pentru o nouă discuţie cu preşedintele Igor Surkis şi a început deja munca la noua sa grupare, potrivit News.ro.


3262 de afisarifotbal "profesionist"
rsbl [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 10:07
+5/9
Ce circ e cu toti "ultrasii" astia. Pur si simplu nu inteleg ca sportul "profesionist" este o afacere unde conteaza doar rezultatele, sa iasa banu'
Bai,dar fraier mai e si Alexei asta !
Susufler0 [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 19:37
+1/1
Se vede ca-i un sarantoc !
E vorba de 3 milioane de euro pe an !

PS. He-he-he,... Nici nu pot sa-si inchipuie rusii cate poate duce nea Mircea pt banii astia !
comenteaza