Patru localități din Arad au intrat și ele în carantină - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0780miercuri 05 aug 2020

Patru localități din Arad au intrat și ele în carantină

de Redactia Sâmbătă, 1 august 2020, 10:51
- a A+
Imagine
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad a decis, vineri seară, să pună în carantină patru localităţi în care există focare de COVID-19, respectiv Gurahonţ, Bonţeşti, Seleuş şi Moroda, iar măsura a fost confirmată, sâmbătă dimineaţă, printr-un ordin al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.


"Propunerea carantinării acestor localităţi a fost făcută de Direcţia de Sănătate Publică Arad, în urma creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar CJSU a aprobat măsura. Carantina a intrat în vigoare de astăzi, când a fost emis un ordin de către şeful DSU, domnul Raed Arafat", a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, prefectul judeţului Arad, Gheorghe Stoian.

De la începutul pandemiei, în judeţul Arad au fost depistate infectate cu noul coronavirus 1.045 de persoane, iar 83 au decedat. Doar în ultimele trei săptămâni, 327 de persoane au fost confirmate bolnave de COVID-19, iar 180 erau internate vineri după-amiază, în timp ce 143 sunt la domiciliu sau au fost externate.


1019 afisariMă bucur că locuitorii metropolei Gurahonț...
Nyk1 [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 15:00
-1/1
...nu vor mai împrăștia virusul pe la munte și pe la mare!
comenteaza
Cookie Settings