Ambasadorul SUA laudă "curajul" lui Ciolacu și programul "ambițios" al Cabinetului Orban - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Ambasadorul SUA laudă "curajul" lui Ciolacu și programul "ambițios" al Cabinetului Orban

de DG Sâmbătă, 1 august 2020, 15:25
- a A+
Imagine
Ambasadorul SUA la București Adrian Zuckerman a avut o intervenție cel puțin surprinzătoare în cadrul unui eveniment de la Eforie Nord, lăudându-l pe liderul PSD Marcel Ciolacu pentru "curajul de a recunoaște că una dintre organizațiile PSD a fost infiltrată de infractori și de a dizolva acea organizație". Diplomatul a lăudat însă și "programul ambițios" al Cabinetului Orban.


"Statele Unite s-au angajat să ajute România să își atingă adevăratul potențial și să devină un lider economic european. Prim ministrul Orban a dezvoltat un program economic ambițios. Programul solicită dezvoltarea imediată a drumurilor, autostrăzilor, căilor ferate și a altor proiecte de infrastructură de care România are nevoie disperată. Aceste programe solicită, de asemenea, dezvoltarea canalelor de irigație, fabrici de prelucrare a alimentelor și dezvoltarea zonelor agrare. România va fi din nou cunoscută drept grânarul Europei. În plus, proiectele reînnoite de energie nucleară, dezvoltate cu tehnologie occidentală, și noi extracții de petrol și gaze vor face din România un exportator net de energie", a spus ambasadorul la reuniunea Consiliului din România al Ligii Navale a Statelor Unite .

Nu este pentru prima oară când diplomatul vorbește în termeni pozitivi despre guvernul de la București, marea surpriză fiind aprecierile adresate liderului PSD pentru că a dispus dizolvarea organizației Ilfov, Zuckerman comentând că România nu se poate întoarce la corupția din ultimii ani.

"Vreau să menționez, de asemenea, curajul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, de a recunoaște că una dintre organizațiile PSD a fost infiltrată de infractori și de a dizolva acea organizație. Îl încurajez să continue să înlăture persoanele corupte din PSD. România nu poate reveni la corupția din ultimii câțiva ani. Trebuie să avanseze ca democrație liberă și vibrantă pe care cetățenii ei o doresc și pe care o merită", a declarat ambasadorul.


13164 de afisariCurajul lui Ciolacu
Grasul [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 15:36
+32/50
No sa-i mearga lui Ciolacu eliminarea infractorilor din PSD, tot partidul e format din infractori!
E scris adanc.
minrest [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 15:38
+31/45
Lauda curajul de a recunoaste ca UNA din filiale e infiltrata de infractori, si il incurajeaza sa continue. Adica, si celelate sunt la fel, sau macar si altele; dar bine ca a recunoscut macar de una.
inca 27 de comentarii comenteaza
Cookie Settings