Orban: "Guvernul și-a făcut datoria cu vârf și îndesat. Nu există niciun motiv pentru o moțiune de cenzură. Arată iresponsabilitatea PSD" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0949marţi 11 aug 2020

Orban: "Guvernul și-a făcut datoria cu vârf și îndesat. Nu există niciun motiv pentru o moțiune de cenzură. Arată iresponsabilitatea PSD"

de C.V. Sâmbătă, 1 august 2020, 16:35
- a A+
Imagine
Nu există "niciun motiv" pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, deoarece acesta "şi-a făcut datoria cu vârf şi îndesat", iar un asemenea demers ar arăta "iresponsabilitatea" PSD, a declarat sâmbătă premierul Ludovic Orban.


"Să vii să depui moţiune de cenzură fără niciun fel de motivaţie palpabilă, să creezi instabilitate politică şi instituţională într-o situaţie de criză arată iresponsabilitatea acestui partid care se numeşte PSD. Nu există niciun motiv pentru o astfel de moţiune de cenzură. Guvernul şi-a făcut datoria faţă de România cu vârf şi îndesat, Guvernul pe care îl conduc este un Guvern care a fost supus unui efort fără precedent şi, pe de o parte, am luptat cu toate armele aflate la dispoziţie contra epidemiei, pe de altă parte, am reuşit să diminuăm efectele economice negative ale crizei provocate de epidemie", a declarat Orban, după şedinţa conducerii PNL, notează Agerpres.

El a adăugat că Guvernul a adoptat "aproape toate măsurile" din cadrul Programului de relansare.

"Eu cred că mergem în faţa românilor cu fruntea sus, putem să ne uităm în ochii oamenilor şi chiar aş putea să vă spun că avem grijă faţă de oameni şi facem lucruri care nu se fac în alte guverne europene. Să creşti alocaţii, să creşti pensii în perioade de criză, în perioade de cădere economică, reprezintă un efort uriaş pe care îl facem tocmai din grijă faţă de oameni", a susţinut liderul PNL.

Prim-ministrul a adăugat că se bazează pe susţinerea în Parlament a oricărui parlamentar "care are o urmă de bun simţ şi înţelege că România are nevoie de guvernare stabilă, de o concentrare a eforturilor tuturor instituţiilor pentru stăvilirea epidemiei şi pentru relansarea economică".

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, joi, că social-democraţii au decis depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban în luna august.


2337 de afisariChiar si-au facut datoria ?
Cozmin30 [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 17:14
+7/17
Sa nu exageram.
- au gasit solutii pentru majorarea pensiilor cu 40% acum, nu peste zece ani ?
- au reusit sa desfiinteze Sectia Speciala ?
– au desfiintat sau au impozitat pensiile speciale si nesimtite ?
- au redus numarul si veniturile bugetarilor taietori de frunze la caini ?
– au redus salariile nesimtite si nemeritate ale parlamentarilor, primarilor, consilierilor, ale celor de la ASF, ANRE, ANCOM etc ?
– au desfiintat indemnizatiile falsilor revolutionari ?
– au desfiintat indemnizatiile falsilor academicieni, de la falsele academii (de fapt, niste obscure ONG-uri sau SRL-uri) ?
– au desfiintat subventinarea de la buget a partidelor ?
– au desfiintat finantarea asa-zisei case regale ?
– au desfiintat Institutul Tapului Levantin ?
– au redus masiv sumele din PNDL, din care primarii risipesc banii pe lucruri inutile, din care iau comisioane si indestuleaza clientela politica ?
– au confiscat averile marilor corupti si marilor infractori, care au devalizat tara (conform legii confiscarii extinse) ?
Deci, practic, nu au facut nimic, din ce asteptam sa faca.
Nimic de reprosat
marian_ulise [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 18:27
+7/13
Doar că și acum la 4 luni de pandemie nu raspunde nimeni de la DSP la telefon. E noapte mintii. Știu doar că sa arate cu degetul spre alții, dar gestiunea pandemiei făcute de ei se vede în numărul de cazuri zilnice fata de alte state care au știut ce să facă.
inca 20 de comentarii comenteaza
Cookie Settings