Adolescentă împușcată mortal în apropiere de Stockholm - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1013joi 26 nov 2020

Adolescentă împușcată mortal în apropiere de Stockholm

de Redactia Duminică, 2 august 2020, 15:22
- a A+
O adolescentă a fost împuşcată în apropierea unei benzinării în Botkyrka, în apropiere de capitala Stockholm, a anunţat poliţia duminică, informează Agerpres.


Fata a fost găsită duminică dimineaţa şi a murit din cauza rănilor, se arată într-un comunicat. Poliţia investighează cazul sub formă de omor, dar încă nu a reţinut niciun suspect.

Victima avea 13 ani şi nu a fost ţinta împuşcăturilor, potrivit unui raport din ziarul Express. De asemenea, poliţia suedeză a raportat mai multe incidente în zonă, inclusiv o coliziune.

Trei tineri aflaţi într-un vehicul uşor s-au ciocnit de o maşină de patrulare la o intersecţie din Taby, care, ca şi Botkyrka, este amplasat în apropierea capitalei. Unul dintre cei trei pasageri, de asemenea minor, a murit din cauza rănilor. În accident nu a fost rănit niciun ofiţer.


2969 de afisariStire
Beta Alfa [utilizator], Duminică, 2 august 2020, 15:26
+24/24
O stire din care nu se intelege nimic. E ceva mai profund care ne scapa ? Altfel este un incudent ca mii altele similare in Europa si in lume
parca ar fi din Scanteia
martel55 [utilizator], Duminică, 2 august 2020, 17:55
+7/7
stirea asta, dupa ce a fost prelucrata de cenzura...nimic despre cine locusite prin acele loclaitati(banuieli ar fi),cam stiindu-se cine are incindente cu politia in orasele vest europene si cine umbla cu arme deitnute ilegal....data viitoare poate dati o stire inteligibila pe care s anu mai fie nevoie sa o iterpretam noi tinand cont de omniprezenta cenzura din presa occidebtala la adresa ascunderii originii infractorilor...e clar ca daca agresorii ar fi fost suedezi, se specifica din primul rand al stirii
inca 3 comentarii comenteaza