Arafat: Nu pot să iau decizii cu teama că voi fi executat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0172marţi 19 ian 2021

Arafat: Nu pot să iau decizii cu teama că voi fi executat

de N.O. Joi, 6 august 2020, 0:02
- a A+
Imagine
Șeful DSU, Raed Arafat, susţine că nu se teme de faptul că va fi "executat", deşi acesta a mărturisit, miercuri, la "Marius Tucă Show" că a tot primit mesaje în acest sens. "Cine vrea, să mă execute! Nu pot să calculez mişcarea şi deciziile mele", a spus el, relatează Mediafax.


Raed Arafat susţine în emisiunea "Marius Tucă Show" că a tot primit mesaje cum că va fi "executat", însă mărturiseşte că acest lucrul nu-l va împiedica să ia deciziile pe care le consideră corecte şi să-şi facă, în continuare, treaba cu responsabilitate asumată.

"Am tot primit mesaje că o să fiu <executat>. O să stau să nu mai fac nimic pentru că voi fi executat? Eu o sa-mi fac treaba cu bună-credinţă şi cine vrea, să mă <execute>! Eu nu pot să calculez miscarea mea şi deciziile mele. Eu nu pot sa iau deciziile mele cu teama că voi fi executat", susţine Raed Arafat.


El a mai spus că teatrele, cinematografele şi restaurantele se numără, potrivit OMS, printre factorii de risc ai infectării cu COVID-19: ,,Acum aproximativ 4 saptămâni am pornit cu 100-120 de pacienţi la terapie intensivă şi acum avem deja 500".

Potrivit șefului DSU, Franţa, Italia, Spania au avut o mare presiune pe sistemul lor de sănătate, dar în prezent aceste țări sunt într-o situație mai bună decât România.3969 de afisariSe apropie procurorii de Arafat?
emil bobu [utilizator], Joi, 6 august 2020, 0:06
+12/14
O fi implicat in intelegerile dubioase pe timp de pandemie?
lasa nentule Arahat...
Ismail Paine de circ [utilizator], Joi, 6 august 2020, 2:03
+9/11
.... ca ai luat atatea decizii proaste si nu s-a atins nimeni de capu' tau....
inca 7 comentarii comenteaza