O angajată a Ministerului Sănătății, infectată cu coronavirus - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1678miercuri 30 sep 2020

O angajată a Ministerului Sănătății, infectată cu coronavirus

de Alina Neagu Luni, 10 august 2020, 23:53
- a A+
Imagine
O angajată a Ministerului Sănătății este infectată cu SARS-CoV 2. Imediat după aflarea rezultatului testului, angajata Ministerului Sănătății a fost internată într-un spital de boli infecțioase, iar Direcția de Sănătate Publică București a demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificați 12 contacți direcți care au fost izolați la domiciliu și li s-au recoltat probe, anunță Ministerul Sănătății.


Ancheta epidemiologică va continua și în perioada următoare, până la identificarea altor potențiali contacți accidentali ce vor fi testați, conform metodologiei de caz, precizează Ministerul Sănătății.

În cursul zilei de mâine se va realiza dezinfecția spațiilor unde își desfășura activitatea angajata ministerului, precum și contactii acestei persoane.

De asemenea, se va face încă o dezinfecție a tuturor spatiilor și birourilor din Ministerul Sănătății și se vor lua masuri suplimentare de protecție a personalului care își desfășoară activitatea în clădirea centrală, precizează instituția condusă de Nelu Tătaru.4078 de afisarideci
martel55 [utilizator], Marţi, 11 august 2020, 11:19
0/0
pentru unii muma pentru altii ciuma, asa actioeaza dsp-urile..de ce acestor contacti li s-a recoltat probe in timp ce altora li se cere doar sa se izoleze si nu ii testeaza nim,eni daca un preiznta simptome 14 zile?si cica sa mai ai incredere n masurile luate de giuvern, cand peste tot e de fapt un haos si lucrurile se fac nu pe baza de refuli ci de ordine si influenta
comenteaza
Cookie Settings