Apple a lansat a șasea generație a ceasului inteligent, dar fără a pune în cutie încărcătorul obișnuit - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1678miercuri 30 sep 2020

Apple a lansat a șasea generație a ceasului inteligent, dar fără a pune în cutie încărcătorul obișnuit

de Vlad Barza Miercuri, 16 septembrie 2020, 10:05
- a A+
Imagine
​Apple a lansat marți seara noi modele de ceasuri și tablete, cu o lună înainte de evenimentul în care vor fi anunțate noile iPhone-uri. Compania a ales să nu mai pună în cutie și încărcătorul USB propriu-zis, ci doar cablul magnetic de încărcare, mergând pe ideea că oricine a avut în trecut un ceas Apple are acest adaptor. Cine nu are, trebuie să-l cumpere (costă 19 dolari în magazinul oficial). Apple spune că este mai bine pentru mediu și cutiile vor fi mai mici, mulți clienți spun că este vorba doar de bani.


Zvonurile arătau că încărcătorul va lipsi și la noua generație de iPhone. Argumentul Apple este că foarte mulți au cumpărat în trecut produsele companiei și au deci "prin sertare" aceste adaptoare și faptul că se vor produce mult mai puține astfel de componente va avea un impact pozitiv asupra mediului.

Apple a anunțat marți noua generație a ceasului smart Apple Watch Series 6 care acum are însă și o versiune mai ieftină, numită Watch SE. Ambele modele vin cu noul sistem de operare WatchOS 7.

Pe a șasea generație sunt prezenți și doi senzori noi: un oximetru care detectează nivelul de oxigen din sânge (senzorul emite o lumină roșie, diferită față de cea verde a senzorului de puls), iar al doilea senzor indică altitudinea, fiind de tip "always on" (activat mereu).

Pentru a ne face o idee legată de preț, în Franța Watch 6 costă între 429 și 529 euro, iar Watch SE, între 299 și 349 euro. SE nu are, spre exemplu, senzorul ce măsoară cantitatea de oxigen din sânge, iar procesorul este mai slab.

Apple a dezvăluit și un nou model al tabletei iPad Air care are aspect de iPad Pro, prețurile fiind între 669 și 979 euro.

Apple a lansat și a opta generație iPad, despre care spune că are un design "clasic" și este compatibilă cu Apple Pencil, dar și cu tastaturile portabile Apple. iPad 8 costă între 389 și 629 euro.


3003 afisariBun
_Un stelist_ [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 11:49
+3/11
Să apară haterii fani Samsung acum să critice lipsa adaptorului pentru încărcare, lor le place să aibă acasă câte 5-6 de adaptoare...
Săriți cu minusuri ��
Sau
_Un stelist_ [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 21:17
+3/5
Ar renunța complet la ce fac și ar deschide ferme bio...
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings