PeBloguri: Candidații PPU-sl vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020
Articol susținut de PeBloguri

PeBloguri: Candidații PPU-sl vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice

Miercuri, 16 septembrie 2020, 11:53
- a A+
Imagine
Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a emis un comunicat de presă cu privire la informațiile privind anumite negocieri pentru alegerile parlamentare, în care afirmă că "pentru moment, principala prioritate politică a partidului o reprezintă alegerile locale".


"Referitor la informațiile privind anumite negocieri pentru alegerile parlamentare, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) precizează că, pentru moment, principala prioritate politică a partidului o reprezintă alegerile locale.

Respingând orice înțelegeri netransparente, umaniștii își susțin necondiționat proprii candidați, având deplina încredere în capacitatea lor de a oferi soluții concrete și eficiente pentru problemele cu care se confruntă comunitățile locale.

Totodată, precizăm că strategia PPU (social-liberal) pentru alegerile parlamentare va fi definitivată în forurile de conducere ale partidului, în prima decadă a lunii octombrie, asumând două repere esențiale:

1. criteriile de promovare pe listele de candidați sunt competența profesională dovedită și capacitatea de a genera soluții pentru problemele cu care se confruntă largi categorii sociale.

2. candidații PPU (social-liberal) vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice.

Citiți comunicatul integral PeBloguri

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă opinia HotNews.ro


1555 de afisariNiciun comentariu
comenteaza