Poliția s-a autosesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi care și-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1678miercuri 30 sep 2020

Poliția s-a autosesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi care și-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate

de Redactia Joi, 17 septembrie 2020, 7:39
- a A+
Imagine
Primarul orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, Traian Ogâgău, a intrat în atenția anchetatorilor după ce și-a umilit fiica și a filmat-o în timp ce o pedepsește ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului. Poliția locală a anunțat că s-a autosesizat în acest caz. Edilul a dat vina pe campania murdară practicată de PSD, care ar fi făcut să circule în spațiul public o filmare ce ține de "viața personală". El mai susține, în context, că PSD folosește copiii în bătălia politică. Nimic despre modul în care își tratează copilul.


"Conducerea I.P.J. Bistrița-Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public", a declarat pentru Gazeta de Bistrița , purtătorul de cuvânt al instituției, Crina Sîrb.

Într-o înregistrare video realizată de Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine "Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata", în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: O să fac exerciții și o să învăț", "Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun", "Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta" ,"Și de acum îs cuminte" "Și nu mai sunt dezordonată". Ogâgău continuă cu noi propoziții pe care fata trebuie să le repete: "mă fac fată cuminte", "nu mai sunt o figurantă".

Ogâgău recunoaște într-un mesaj video postat pe pagina sa de candidat că filmarea a fost făcută chiar de el în timp ce se afla cu copiii la schi, dar spune că este viața lui personală și că filmarea "nu poate fi folosită în campanie, cu atât mai mult copiii".

Potrivit acestuia, PSD "terfelește imaginea copilului", dar nu spune nimic despre comportamentul său, ci mai degrabă pare să își justifice comportamentul avut față de fiica sa. "Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie", spune Ogâgău într-un comunicat.


15853 de afisariAsa
fat.cat [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 8:26
+29/35
Deci daca-ti biciuiesti, umilesti si violezi copilul acasa, si il mai si filmezi pe deasupra, ca trofeu, sa poti retrai scena de cate ori ai chef, nu e nicio problema, tine de “viata personala”. Aia care au dat pe goarna sunt de vina, ca i-au incalcat intimitatea abuzului si nu l-au lasat sa-i tihneasca de realizare.
Inchideti-l odata pe psihopatul asta!
Ce cretin
Luk [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 7:51
+26/30
.
inca 45 de comentarii comenteaza
Cookie Settings