Sfaturile lui Gorbaciov pentru viitorul lider de la Casa Albă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020

Sfaturile lui Gorbaciov pentru viitorul lider de la Casa Albă

de I.B. Miercuri, 30 septembrie 2020, 0:23
- a A+
Imagine
Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov a declarat pentru publicaţia Times că viitorul preşedinte american va trebui să se întâlnească neîntârziat cu preşedintele rus, Vladimir Putin, întrucât situația legată de cursa înarmării nucleare este foarte alarmantă și ar putea scăpa de sub control, citează gazeta.ru.


Prin urmare, consideră Gorbaciov, oricare ar fi rezultatele alegerilor prezidenţiale americane din noiembrie, Statele Unite și Rusia trebuie să reia dialogul, "pentru a ieși din actuala stare de îngheț". "Avem nevoie de un impuls puternic din partea președinților ambelor țări" - a declarat fostul lider al URSS.

Mihail Gorbaciov a mai adăugat că, la mijlocul anilor '80, când a ajuns la putere, relațiile dintre Uniunea Sovietică și Statele Unite erau mult mai complicate decât sunt acum. "Cu toate acestea, părțile au reușit să găsească o ieșire din situaţie, prin încredere, înțelegere și construirea de relații bilaterale" - a explicat Gorbaciov, citează Rador.


6931 de afisariCe prostie
Zache58 [utilizator], Miercuri, 30 septembrie 2020, 6:46
+2/8
Iliescu a fost ales de prostime=stupid people si atat .Nu mai dati vina pe altii pentru prostia voastra.In 1990 cei care sunt acum USR si unii PNL,PNT-CD erau batuti de mineri si injurati de babele si muncitoarele de la APACA.Acum Roman a ajuns unde era locul lui:la PSD=FSN.Nu ''ne-a scapat'' nimeni din mana.Fiecare tara comunista a fost lasata sa mearga pe drumul ei.Sindicatul Solidaritatea cu Leh Valesa a daramat comunismul in Polonia cu intelegerea lui Gorbi.( KGB-ul nu a intervenit) si ajutor financiar de la Reagan si viitorul Papa.
Nu simpatizez
Observatory [utilizator], Miercuri, 30 septembrie 2020, 1:19
+1/11
cu ruși și in special sovieticii, dar
România este liberă datorită lui : Gorbaciov, Reagan, Thatcher și John Paul II.
Mulțumiri imense !
inca 1 comentariu comenteaza