Şi șefa diplomaţiei belgiene, de asemenea prezentă la reuniunea miniștrilor de externe ai UE, a fost depistată cu Covid-19 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020

Şi șefa diplomaţiei belgiene, de asemenea prezentă la reuniunea miniștrilor de externe ai UE, a fost depistată cu Covid-19

de V.M. Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 18:02
- a A+
Imagine
Şefa diplomaţiei belgiene Sophie Wilmes a anunţat sâmbătă că a fost testată pozitiv la Covid-19, scrie Agerpres.


"Rezultatului testului meu COVID este pozitiv. Probabil contaminarea s-a produs în interiorul cercului familiei mele date fiind măsurile de precauţie din afara locuinţei mele", a scris Sophie Wilmes pe Twitter.

Vineri, Sophie Wilmes a anunţat că intră în autoizolare cu simptome suspecte de Covid-19. La 12 octombrie, ea a participat la discuţii faţă în faţă cu ceilalţi miniştri de externe din Uniunea Europeană, la Luxemburg.

Tot sâmbătă, o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Externe austriac a anunţat că ministrul de externe Alexander Schallenberg a fost testat pozitiv la Covid-19 şi că infectarea este posibil să fi avut loc la reuniunea din 12 octombrie cu omologii lui din UE, desfăşurată la Luxemburg.

Schallenberg a participat miercuri şi la o reuniune a guvernului de la Viena, unde membrii acestuia au purtat măşti.

"Ca măsură de precauţie, toţi membrii guvernului vor fi testaţi sâmbătă", a precizat purtătoarea de cuvânt a diplomaţiei austriece.
1960 de afisariNiciun comentariu
comenteaza