Coronavirus: Spania va începe vaccinarea în ianuarie / Sanchez: Spania și Germania, primele două state UE care au un plan complet de vaccinare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1013joi 26 nov 2020

Coronavirus: Spania va începe vaccinarea în ianuarie / Sanchez: Spania și Germania, primele două state UE care au un plan complet de vaccinare

de N.O. Duminică, 22 noiembrie 2020, 20:57
- a A+
Imagine
Spania va începe un program de vaccinare la scară largă împotriva coronavirusului în ianuarie și se aștează să acopere o parte substanțială a populației în șase luni, a declarat duminică premierul Pedro Sanchez, relatează Reuters.


El a spus că Spania și Germania sunt primele state ale Uniunii Europene care au un plan complet de vaccinare.

"Campania va începe în ianuarie și are 13.000 puncte de vaccinare", a spus Sanchez în cadrul unei conferințe de presă după summitul liderilor G20.

"O parte substanțială a populației va putea fi vaccinată, cu toate garanțiile, în prima jumătate a anului", a adăugat el.

Spania va implementa o singură strategie națională începând cu "grupurile prioritare", a spus Sanchez, adăugând că va prezenta planul cabinetului său marți.

"Ne așteaptă câteva luni grele, dar harta traseului a fost trasată", a spus Sanchez.

Spania are al doilea cel mai mare bilanț al cazurilor confirmate după Franța, cu 1,5 milioane de cazuri și 46.619 decese provocate de Covid.

Citește și:


7256 de afisariAu tot
Futurist Irefutabil [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 21:55
+5/11
Mai putin vaccinul.
Nu se poate
Lovercraft [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 22:26
+3/11
guvernul meu zicea că noi începem vaccinările la mijlocul lui decembrie, deci noi suntem primii, datorită lui Werner, nu amărâții de spanioli sau germani.
Noi suntem numero uno, deoarece suntem călăuziți de acest guvern fantastic, cel mai bun ever.
inca 4 comentarii comenteaza