Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, are COVID-19: "A treia oară n-am scăpat" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0172marţi 19 ian 2021

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, are COVID-19: "A treia oară n-am scăpat"

de D.D. Miercuri, 13 ianuarie 2021, 16:46
- a A+
Imagine
​​​Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat marți pe Facebook că a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. El precizează că nu știe cum a contractat virusul.


"A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască. Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus.(...) Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat", a scris el pe Facebook.
9048 de afisariEvident,
Ciprian1979c [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 20:22
+6/8
ca o masca normala, nu poate opri o particula de 50 de nanometri. Eventual, poate reduce cantitatea daca expectorezi(bine, poti folosi si o batista pt asta). Ceva de genul..nu imbolnavesc 10, imbolnavesc doar 8, daca sunt bolnav si tusesc, daca port masca. Dar asta e tot! Emanuel Ungureanu, de la USR, care e un fanatic al mastii, doar a facut covid si el..si daca nici ala nu o fi purtat, cine o mai fi purtat?! In fine, m am luat de cele ''sfinte'', de masca...ma astept la ''-50''! Micky, evident ca nu au nici o explicatie, crezi ca e vreo diferenta intre un adept fanatic al purtarii mastii ''singur in parc'' si un adept al teoriei ''5 g face virus ca sa ne cipeze B Gates''?
Pt ca e un virus airborne
Parzivall [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 21:45
+5/7
Si masurile enumerate de tine ajuta dar nu-s bullet proof.
inca 12 comentarii comenteaza