FOTO SUA: Mobilizare impresionantă de forțe în Dealul Capitoliului / Imagini cu soldați ai Gărzii Naționale pe holurile Congresului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0620miercuri 16 iun 2021

FOTO SUA: Mobilizare impresionantă de forțe în Dealul Capitoliului / Imagini cu soldați ai Gărzii Naționale pe holurile Congresului

de S.J. Miercuri, 13 ianuarie 2021, 17:53
- a A+
Imagine
Dealul Capitoliului din Washington D.C. a fost miercuri scena unor imagini fără precedent cu membri ai Gărzii Naționale a SUA odihnindu-se pe holurile Congresului și în celelalte clădiri ale complexului după ce numeroși soldați au fost desfășurați în Washington D.C. pentru a preveni noi atacuri violente precum cel din 6 ianuarie.


Un număr impresionant de trupe a fost desfășurat în Dealul Capitoliului după ce agențiile de informații au avertizat cu privire la posibile atacuri plănuite de susținători înarmați și diferite miliții pro-Trump după cel de săptămâna trecută când Congresul a fost luat cu asalt.

Mobilizarea de trupe are loc în contextul în care Camera Reprezentanților a dezbatut miercuri punerea sub acuzare pentru a doua oară a președintelui republican Donald Trump pentru rolul său în incitarea violențelor care au zguduit America și provocat moartea a 5 persoane.

Luarea cu asalt a Capitoliului în 6 ianuarie a fost pentru prima dată după 1814 când templul democrației americane a fost ocupat, ultima dată acesta fiind incendiat de soldații britanici în urmă cu două secole


20666 de afisariCei care intra abuziv în parlamentul unei tari
galeo [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 18:38
+14/44
Sunt teroriști, nu cetățeni.
care stângă
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 18:48
+12/44
Care teorie conspiraționistă.

Rămân cei 5 morți de pe 6 ianuarie, devastările produse, congresmenii mânați prin buncăre sau închiși în propriile birouri, unii amenințați fizic de golanii respectivi.
Incitarea la violență e dovedită de declarațiile incitatoare la violență. Dap, e atât de simplu.
Lovitura de stat decurge din tentativa de forțare a lui Pence să nu-l declare pe Biden formal președinte. Dap, e atât de simplu.
Rusiagate Nu este lipsită de substanță, dacă nu avea imunitate Trump era acum inculpat. Tehnic vbind acum Trump Nu este exonerat.

Și, ca să revin, care stângă ? Democrații au fost votați de 81,283,485 de bipezi. Or fi ăia de stânga, revizioniști și revarșarzi ? Dute mă
inca 24 de comentarii comenteaza