Violențe la Capitoliu: FBI arestează un bărbat pe nume Eduard Florea și investighează posibilitatea organizării unei caravane armate care să ajunga la DC - Hotnews Mobile
1 € 1 USD miercuri 16 iun 2021

Violențe la Capitoliu: FBI arestează un bărbat pe nume Eduard Florea și investighează posibilitatea organizării unei caravane armate care să ajunga la DC

de I.B. Miercuri, 13 ianuarie 2021, 22:43
- a A+
Imagine
Un bărbat a fost arestat după ce FBI a percheziționat marți seară o casă din Queens, în urma amenințărilor online care ar fi fost postate în urma revoltelor de săptămâna trecută de la Capitoliul SUA, au spus oficialii, potrivit NBC New York .


Suspectul, identificat ca Eduard Florea, a fost arestat de FBI în baza unei acuzații legate de arme, a declarat un oficial al forțelor de ordine. FBI nu a făcut comentarii cu privire la acuzații specifice, confirmând doar că a fost făcută o arestare.

Locuința perchiziționată se află în apropiere de Elliot Avenue și 76th Street din Middle Village, a spus purtătorul de cuvânt al FBI.

Florea, despre care se credea că este responsabil pentru amenințările online, nu pare să fi fost la Capitoliu în timpul protestelor violente, a declarat o sursă din forțele de ordine.

Unele dintre postări ar fi vorbit despre organizarea unei caravane armate pentru a se îndrepta spre Washington D.C. în urma protestelor care au dus la moartea a cinci persoane, au spus doi înalți oficiali ai legii.

Nu era clar dacă Florea avea arme acasă. Florea are la activ o arestare și o condamnare pentru acuzații de deținere a armelor în 2014, potrivit unui înalt oficial al FBI.

El a fost condamnat la un an cu executare după ce poliția a găsit peste două duzini de arme în posesia sa în Staten Island, a declarat oficialul.

La fața locului s-au aflat anchetatorii din cadrul Grupului operativ comun pentru terorism, iar ancheta lor este în desfășurare.


17160 de afisariPentru ca nu ai citit articolul, doar titlul....
imi_pasa_de_romania [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 23:21
+18/30
... iti voi sumariza:

1. Florea are la activ o arestare și o condamnare pentru acuzații de deținere a armelor în 2014

2. Florea, despre care se credea că este responsabil pentru amenințările online

In SUA daca zici ca omori pe cineva, mai ales daca ameninti oficiali, nu asteapta nimeni sa vada daca ai tupeu sa apesi pe tragaci sau nu. Te ia pe sus.

3. Unele dintre postări ar fi vorbit despre organizarea unei caravane armate pentru a se îndrepta spre Washington D.C. în urma protestelor care au dus la moartea a cinci persoane,

Chiar si dovezi indirecte, cumulate cu alti factori, tinand cont de istoricul persoanei, predispozitia, caracterul, profilul psihologic si tendinte violente dovedite pot fi suficiente sa te inchida mult si bine.

Tu poate esti obisnuit ca in Romania sa te vad pe strada, sa te iau la bataie si daca ma scuipi te dau in judecata la CEDO si cer daune. Si cand vine politia aici le explic ca te-ai impiedicat si ti-ai pierdut echilibrul si ai aterizat in pumnul meu in mod repetat si asta e. Si scap.

Eh acolo nu e asa. Nu tupeul conteaza la ei. Ci legea. Lege care, poti fi cel mai corupt parlamentar din istorie si doar din principiu nu o sabotezi. Iar asta e pentru ca ei nu au comunisti la putere. Nici Trump cat e el de rusnac si xenofob nu a avut tupeu sa umble la legile justitiei.
na poftim, se putea sa lipseasca romanul...?!
Roman_Cetatean [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 22:54
+16/30
in aproape orice combinatie, atentat, etc, in ultima vreme, se "gaseste" si cate un romanas neaos dac liber pe acolo....sa agite, sa fie "in zona", etc....
Nu e de mirare, apropos de Trump-isti, ca si pe aici, pe HN e plin de ei, scuipa la aproape fiecare articol cu venin si infiereaza asa-zis-ul neomarxism, invoca conspiratii pro lgbtq, vorbesc de dictatura corectitudinii politice, soros, reptilienii, masonii, bla bla, in fine, traiesc in bula lor in care au o realitate paralela si toate aceste fictiuni acolo sunt adevaruri infricoasatoare, certitudini impotriva carora trebuie sa lupte...deja e un fel de religie, ca par a fi o secta dupa cum se exprima si refuza orice clarificare, discutie cu argumente...
inca 14 comentarii comenteaza