Lionel Messi și-a aflat suspendarea după ce a lovit un adversar în finala Supercupei Spaniei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0456miercuri 03 mar 2021

Lionel Messi și-a aflat suspendarea după ce a lovit un adversar în finala Supercupei Spaniei

de Red. Sport Marţi, 19 ianuarie 2021, 17:19
- a A+
Imagine
A primit primul cartonaș roșu în 754 de meciuri jucate în tricoul Barcelonei, iar marți și-a aflat pedeapsa. Lionel Messi a fost suspendat în urma gestului din finala Supercupei cu Bilbao, după cum a confirmat Federația de Fotbal din Spania.


Messi a primit două etape de suspendare , conform informațiilor din presa iberică.

Messi, 33 de ani, fără minge, a lovit un adversar, în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, pierdută în faţa formaţiei Athletic Bilbao, duminică, scor 2-3. Arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR.

Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonaşe roşii la echipa naţională a Argentinei.

După suspendarea primită, Messi va lipsi de pe teren la meciul din deplasare, cu Cornella (liga a treia), programat, joi, în Cupa Spaniei şi la partida de campionat cu Elche, care va avea loc, duminică, tot în deplasare, relatează News.ro.

VIDEO Messi, eliminat pentru lovirea unui adversar, Barcelona învinsă după prelungiri de Bilbao în Supercupa Spaniei



11161 de afisari



Te astepti ca ...
JoshuaTree [utilizator], Miercuri, 20 ianuarie 2021, 2:33
-1/1
De la un anumit nivel sa devină un model. A fost cineva . Devine un nimeni.
comenteaza