​MotoGP: Marc Marquez a revenit la antrenamente după a treia operație la braț - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0209miercuri 03 mar 2021

​MotoGP: Marc Marquez a revenit la antrenamente după a treia operație la braț

de Silviu Dumitru Joi, 21 ianuarie 2021, 18:19
- a A+
Imagine
​Pilotul spaniol Marc Marquez, de şase ori campion mondial la clasa MotoGP, clasa-regină a motociclismului viteză, a revenit la antrenamente după ce a suferit, în decembrie, o nouă intervenţie chirurgicală la braţul drept, scrie Reuters.

Spaniolul, în vârstă de 27 de ani, a postat o imagine pe contul său de Instagram, în care apare antrenându-se pe o bicicletă medicinală într-o sală de gimnastică, potrivit Agerpres .

Marc Marquez a fost externat pe 14 decembrie după ce a suferit a treia operaţie la mână, pe 3 decembrie. "Progresele înregistrate de Marc Marquez după operaţia din 3 decembrie şi începerea tratamentului cu antibiotice au dat roade. El a putut astfel să fie externat din spitalul Ruber Internacional pentru a continua recuperarea acasă, continuând tratamentul cu antibioticul specific", preciza atunci echipa Repsol Honda într-un comunicat.

Marquez a fost operat pentru a treia oară la braţul drept, pe care l-a fracturat în timpul primului Mare Premiu al anului 2020, din iulie, din Spania, din cauza vindecării lente a osului humerus. Operaţia a constat în scoaterea plăcii anterioare şi montarea uneia noi.

Honda speră ca Marquez să se recupereze până la prima cursă a sezonului, programată în Qatar, pe 28 martie.

View this post on Instagram

A post shared by Marc Márquez (@marcmarquez93)
1085 de afisariNiciun comentariu
comenteaza