​Serie A: Meciul dintre Lazio și Torino nu se va disputa - Oaspeții nu au făcut deplasarea pe Olimpico - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0937marţi 20 apr 2021

​Serie A: Meciul dintre Lazio și Torino nu se va disputa - Oaspeții nu au făcut deplasarea pe Olimpico

de Silviu Dumitru Marţi, 2 martie 2021, 20:45
- a A+
Imagine
​Echipa Torino nu a făcut deplasarea la Roma, pentru meciul de marţi, cu Lazio, din etapa a XXV-a a campionatului italian Serie A, informează News.ro.


Jucătorii echipei din Piemont nu au primit permisiunea autorităţilor sanitare italiene de a face deplasarea în Capitală, din cauza a zece cazuri de infecatre cu noul coronavirus înregistrate în lot şi staff.

Autoritatea sanitară locală este foarte îngrijorată de această situaţie, deoarece Torino este prima echipă din Serie A care are cazuri de infectare cu tulipina britanică a Sars-Cov-2, care este mai uşor de transmis şi poate duce la îmbolnăviri mai grave.

Torino mai are un meci amânat din această cauză, cel cu Sassuolo, care ar fi trebuit să aibă loc vineri. Partida a fost reprogramată pentru 17 martie.

Jucătorii echipei Lazio, fără fundaşul Ştefan Radu, accidentat, şi arbitrii s-au prezentat la Stadio Olimpico pentru meciul programat marţi, de la ora 19:30.

Federaţia şi liga din Italia urmează să ia o decizie cu privire la partida Lazio-Torino, fiind probabilă omologarea cu 3-0 în favoarea gazdelor, deoarece este foarte dificilă reprogramarea jocului.

Lazio trebuie să fie de acord cu reprogramarea meciului cu Torino, dar este puţin probabil să se întâmple aşa, deoarece proprietarii celor două cluburi au o rivalitate de lungă durată.

Potrivit football-italia.net, preşedintele clubului Torino, Urbano Cairo, deţine La Gazzetta dello Sport, publicaţie foarte critică faţă de Lazio. Ziarul a efectuat o anchetă împotriva romanilor, care anul trecut ar fi ţinut ascunse de autorităţi unele rezultate pozitive la teste pentru Covid-19.

Echipa din nordul Italiei este în pericol de a retrograda. Torino ocupă locul 17, cu 20 de puncte, la două puncte de Cagliari, de pe locul 18, retrogradabil.

Lazio ocupă locul 7, cu 43 de puncte, la egalitate cu Napoli, de pe locul 6, şi la trei puncte de Juventus şi Atalanta, de pe locurile 3-4, de Champions League.


1687 de afisariNiciun comentariu
comenteaza