Accident grav pe DN2 Bacău-Ajud: Șapte morți, printre care doi copii. A fost declanșat planul roșu de intervenție - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Accident grav pe DN2 Bacău-Ajud: Șapte morți, printre care doi copii. A fost declanșat planul roșu de intervenție

de Redactia Duminică, 25 iulie 2021, 10:06
- a A+
Imagine
Şapte persoane au decedat într-un accident produs, duminică, pe DN2 Bacău - Adjud, fiind vorba de 5 adulţi şi 2 copii, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu citat de Agerpres.


"Sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău - 1 minor şi 4 adulţi", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

În autoturism erau cinci persoane - 2 adulţi şi 3 minori, iar în microbuz 7 persoane adulte. Potrivit ISU, au decedat un adult şi doi minori din autoturism şi patru adulţi din microbuz.

Autorităţile din Bacău au declanşat planul roşu de intervenţie în urma accidentului.

Potrivit IGSU, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la faţa locului salvatorii de la nivelul judeţului Bacău intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospeciala de stingere, 5 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 6 ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulanţă.

În sprijin au fost alocate 1 autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU Galaţi, iar de la ISU Vrancea 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere şi 1 ambulanţă SMURD.

De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul SMURD.


16109 afisaricati?
andimi [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 10:21
+30/38
oare cati morti trebuie sa mai contabilizam pentru a lua masuri adecvate pe drumurile criminale ale patriei? Ce o fi asa greu ca in zonele unde se constata frecvent accidente sa montezi un sir de camere fixe? Sa vezi cum bizonii incetinesc si respecta viteza! Dar stai, se vor opune parlamentarii, nu vor ca tocmai ei sa incetineasca sau sa ia amenda? Mai ieri ei cereau sa se anunte radarul cu un km inainte!!! Unde s-a mai pomenit asa ceva, tocmai parlamentul sa fie o frana in calea luarii de masuri de protejare a vietii pe sosele!
Același DN 2
finutza [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 10:53
+18/24
Dar mă gândesc că nici autostrada atât de mult promisă pe acest traseu nu va rezolva problema, văzând ce se întâmplă pe Autostrada Soarelui.
inca 23 de comentarii comenteaza