1 € 1 USD 4,0186marţi 19 ian 2021
Versiune
Mobile
"O nouă eră a militantismului digital"
xolv [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 9:50
-7/53
Adica epoca cenzurii ideologice. Totalitarismele de secol XX sunt mici copii pe langa contemporani.
Ah
Luk [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 9:52
-5/43
Twitter n-are nicio problema pentru ca-l cenzureaza pe Trump?
:))))))
Creste presiunea
morex [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 10:38
+3/31
Cat timp au fost criticati de societata civila putin le-a pasat, banii generati de discursul urii erau ma importanti. Insasi angajatii Facebook l-au ajutat pe Duerte si au recunoscut ca algoritmii lor sunt responsabili de raspandire discursului urii.

Insa acum se schmba situatia, sunt loviti la portofel acolo unde ii doare si in perspectiva alegerilor patronul Facebook a facut o miscare strategica gresita. A pariat pe Trump, un candidat care va pierde alegerile. Urmeaza probabil spargerea Facebook pe modelul Microsoft din cauza monopolului si schimbarea legislatiei pentru a preveni raspandirea virulenta a discursului urii care a luat amploare odata cu alegerea lui Trump.

Youtube a luat deja masuri decisive scotand de pe platforma canalele unor ideologi ai suprematiei albe Stephan Molyneux, David Duke, Richard Spencer. Multe alte canale ale extremistilor de dreapta au fost eliminate.

Reddit a eliminat una dintre cele mai viziate pagini unde fanii lui Trump postau mesaje rasiste si incitatoare la violenta.
Copii miliardari ai lui Stalin
Idealistu [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 10:58
-5/31
Au acelasi mod de a gandi: cine nu-i cu noi, e impotriva noastra. Dar n-ar pleca in China, Venezuela, Cuba sau Rusia. E mai bine in capitalismul putred !
Cenzura de stat vs. boycott
veganu [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 11:00
+14/28
@xolv

Pe logica ta, veganii ar trebui obligati sa consume carne pentru ca boicoteaza ideologic anumite firme.

Cenzura periculoasa e cea impusa de stat pentru ca are toate instrumentele puterii, institutii de forta, sistem judiciar.

Nu ma poti forta pe mine ca PJ sau PF sa am relatii cu o firma (ex. Facebook). Daca eu consider ca e in detrimentul actionarilor mei sa pun reclame pe FB, e dreptul meu sa nu o fac. De asemenea e dreptul meu ca PF sa nu consum anumite servicii / produse, dupa cum imi dicteaza constiinta. Asta nu e cenzura.
curios
martel55 [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 11:05
-7/33
cum s-a reusit ca instigarea la cenzura si la incalcarea libertatii de exprimare sa nu mai vina de la stat ci de la mediul de afaceri...dar daca ne gandim bine si nazismul a fost sustinut tot de mediul de afaceri, asa ca nu e nici o surpriza ca nouaq dictatura progresista are suport tot in mediul de afaceri, se stie doar ca afacerile emrg bine cand "avem stabilitate" si totul e predictibil, adica decis de cativa oameni, nu de poporul prost
bai tata bai
Point [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 11:46
-9/23
cine te obliga pe tine?te trage feisbucu de bracinari sa semnezi ceva?te da afara din tara,iti ia banii de bomboane sau ce?
aaahhhh stai asa,esti vegan.....duh
-vai ce caldura e azi.
-sunt vegan!

pt cei care inca mai gandesc cu caputul lor,asta e dovada cine promoveaza si cine sprijina miscarile si agenda progresista.toate multinationalele s-au introbagat pana la prasele in miscarile de ''emancipare''.de ce?nimeni nu se intreaba?
... te faci ca nu intelegi ....
cbogdan [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 11:47
-7/23
Te faci ca nu intelegi ca asistam la un "bullying' ideologic.
Oricum sursele...
Gigi Kent [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 12:51
-2/16
Oricum sursele alternative de informare sunt foarte greu de gasit. Dictatura mass mediei de o anumita orientare este deja apasatoare.

Cazul cuplului din St. Louis este relevant. Daca te uiti in presa progresista (99%) o sa vezi titluri gen "Protestatarii pasnici amenintati de cuplu alb rasist cu arma". Ceea ce progresistii ignora e ca "protestatarii pasnici" intrasera prin efractie pe o proprietate privata. Asta afli doar din surse alternative. Si uite asa ajungi sa fii demonizat ca iti aperi proprietatea cu o arma detinuta legal intr-o tara in care autoritatile se pare ca nu mai functioneaza cum trebuie.

Apropo … am raportat o cunostinta / sters conexiunea deja ca a facut un comentariu rasist pe Facebook. La un filmulet cu niste hoti care spargeau un magazin Nike el cerea ceva gen "gaze pentru toti negrii". Aia da, e rasist.

Problema e ca progresistii / #blm ar vrea sa nu mai spui la un asemnea filmulet ca aia sunt niste hoti si ar trebui arestati desi asta sunt si asta comit, furt. Aia e adevarata problema. Vor sa cenzureze logica elementara si bunul simt.
S-ar putea
unins [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 13:00
+1/9
sa se trezeasca ca de fapt se autoboicoteaza....
Ce smen
Setalcott [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 13:37
-5/13
Nu ma intereseaza un petec de hartie pe care scrie libertate de exprimare. Eu vreau putere de exprimare. Eu vreau acces total la mintile copiilor din gradinita pana la doctorat, la ale pustimii non-stop la televizor, ale cititorilor de ziare, la trilioane de dolari cu care sa acopar gura celor cu un alt mesaj, la judecatori care interpreteaza legea cum imi place mie, la forte de ordine care aplica forta selectiv in avantajul meu, la fel cum are stanga
Da un link cu pagina aia...
Lok [utilizator], Marţi, 30 iunie 2020, 16:05
-2/4
Macar un nume exista arhivare. Sunt foarte curios ce incitare apare pe acolo.
comenteaza