1 € 1 USD miercuri 03 mar 2021
Versiune
Mobile
ha ha ,
dacianus [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 17:29
+8/8
si cati or mai fi ca doamna..
Frumos gestul ministrului
LiviuX [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 17:34
+10/10
Mai ales ca greseala nu s-a facut pe timpul mandatului ei.
As avea insa o intrebare: oare cati mai sunt in situatii asemanatoare? Cum isi poate calcula/verifica cineva pensia, sa vada daca ce primeste e corect sau nu?
Pensiile se recalculează ...
Greu_de_Cap [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 18:03
+5/5
... începând cu data când pensionarul face o cerere corespunzătoare. Din păcate așa sună legea. Și mai rău de atâta, pensionarilor care muncesc după limita vârstă de pensionare nu li se recalculează pensia odată cu anii suplimentari de cotizare, deși Casa de pensii primește extrase electronice de contributivitate, ci pensionarul trebuie să depună anual cereri de recalculare, iar la cereri trebuie, culmea, să atașeze ultimul talon pe care l-a trimis Casa și copie după Carte de identitate, pe care o mai au de n-șpe ori, căci la vârsta de pensionare actul respectiv este veșnic.
bani dati inapoi cu dobanda...
Ismail Paine de circ [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 18:04
+6/6
.. din salariul bugetarilor care au stat si s-au jucat solitaire in loc sa calculeze corect.
pai iti zic eu..
Ismail Paine de circ [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 18:05
+2/4
.. majoritatea au dosarele de pensionare masluite, nu se duc sa faca taraboi ca e pensia mica. merg pe coate... cat ia, aia e.
Intr-o tara normala, ca afara
kkciosuldelahamangia [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 19:52
+5/5
Functionarul ar plati instantaneu.
Nu inteleg ce vrei sa spui!
LiviuX [utilizator], Joi, 2 iulie 2020, 21:09
0/2
Stii sa citesti? Ce am intrebat eu si ce raspunzi tu! Mai ales afirmatia ca "MAJORITATEA" au dosarele masluite o poti dovedi? Sau vorbesti aiurea ca sa te afli in treaba doar, ca si cu acest asa-zis raspuns la intrebarea mea?
sa fim sinceri
..13 [utilizator], Vineri, 3 iulie 2020, 10:48
+1/1
Credeti ca nu exista procedura pentru a se verifica calculele si ca etse aceea persoana dingurul/singura vinovat???

Este un sistem bulit pentru ca asa de repede se modifica ca nici soarele nu mai stie daca rasare dupa Casa de pensii...

Urasc populismele astea - uite vinovatul hai sa ii taiam nasul, Acum mai recent se adauga ca vine doamna Sufletel si spune ne pare rau, plnagem pe umarul Dvs..

Actions???
Exact!
Zache58 [utilizator], Vineri, 3 iulie 2020, 17:10
+1/1
Scuzele nu tin loc de bani.Aceasta institutie a ramas in secolul XIX!Toata lumea trebuie sa stie ca singura solutie este sa telefoneze lunar,sa merga in audienta peste ei.Nu trebuie taiat nasul,trebuie dat afara directorul si functionarul care a gresit.Nesimtirea angajatilor este maxima pentru ca se gandesc ca un pensionar are boli care nu-i permit sa faca la nesfarsit drumuri plus ca o pensie mica egal omul nu are cunstinte juridice,pile si chef de scandal.Doamna ministru face joc de glezne:sa ne spuna pe cati functionari a penalizat in problema actelor pierdute.Observ ca doamna se plange in rand cu cei pagubiti dar nu ia masuri concrete.PENIBIL!
comenteaza